Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet ennyire élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire élvezni a nyalást?

Figyelt kérdés
Alap, hogy a passzív partnereimet kinyalom mielőtt megdugom. Idáig mindegyiknek jól esett, de nem ez volt a szex csúcspontja. Hát egészen idáig. A mostani szerelemem úgyanis teljesen meglepett azzal, hogy (minden nagyképűség nélkül) csillagokat lát mikor nyalom. Ez már odáig fajult, hogy ameddig csak tudom bedugom a lyukába a nyelvemet és imádja. Ez mennyire megszokott? Gyakran féltékeny vagyok, hogy a farkam nem ad neki ekkora élvezetet. Van itt még olyan aki ennyire élvezi?

febr. 16. 16:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Féltékeny vagy saját magadra?
febr. 16. 16:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Kicsit rossz érzés nekem a tudat, hogy az elsőszámú örömforrás a nyelvem és nem a farkam.. Ez azért valahol mégis csak egy kudarc.
febr. 16. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
én nem kedvelem ha nyalnak
febr. 16. 16:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom engem az érdekel hogy a páromnak jó legyen ilyenkor, pont nem érdekel mit kell ehhez használnom. A farok is csak egy eszköz ehhez mint egy hordozható dildó.
febr. 16. 17:38
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Nagykepu🤭 biztos nem lehetsz tul szep ha ezzel kerkedsz..
febr. 16. 18:08
 6/15 A kérdező kommentje:
5# Hát ez aranyos. 😄
febr. 16. 18:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyképű nem vagy nyugi. :)

De örülj neki, hogy a párod élvezi veled az együttlétet. :)

Egy alkalomra kölcsön kérnélek én is passzív vagyok:)

febr. 16. 19:51
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
7es puncsolj meg neki, hatha teged is kinyal.
tegnapelőtt 03:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki:)

Vagy másnak is.

tegnapelőtt 07:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
#2 Tudom, hogy meleg kategória, de talán érdemes belegondolni, hogy ennyi erővel a hetero férfiak is kudarcot vallanak, mert csomó nő van, aki nyalás vagy ujjazás által élvez csak el, szex közben nem, hiába élvezi. Én nem nagyon értem, mi ebben a kudarc, így is úgy is te váltod ki az élvezetet.
tegnapelőtt 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!