Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom túl gyorsan fejezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom túl gyorsan fejezi a nyalást nem tudom így szinte élvezni se . Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
tuti nem velem van a baj mert előző barátom nagyon sokat nyalt azt imádtam. De mostani barátom nyal talán 2 percet vagy annyit se és az a kifogása hogy nyalni nem lehet sokáig mert fárasztó .. nagyon idegesít ez engem persze én szopom simán 10 percig de akkor mért nem viszonozza rendesen? mit csináljak vele?
2016. márc. 22. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

mondd meg neki:)

vagy mondd te is azt hogy nem csinálod sokáig mert fárasztó

2016. márc. 22. 15:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Csináld neki addig ameddig ő neked! Mond meg neki mi a bajod.
2016. márc. 22. 15:34
 3/12 A kérdező kommentje:

de ezek szoktak lenni a kifogásai hogy: -sokáig nem lehet csinálni mert fárasztó

meg az hogy:

- utána napokig érzi az ízét a szájába

igaz egyáltalán ebből valamelyik?

2016. márc. 22. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de nekem nem fárasztó a nyalás.

A barátod nem mos fogat, Listerin szájvízt sem ismeri? Mi az, hogy napokig? Távkapcsolatban éltek?

Mondd meg neki, hogy te igényled. Ha nem fogja fel akkor au revoir.

2016. márc. 22. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Napokig érzi? Hülyeség. Utána napokig nem iszik eszik és fogat sem mosna? De még akkor sem érezné napokig.

És nem fárasztó. Én nagyon hosszan szoktam csinálni. 10-15 perc legalább, ol intenzíven hol lágyabban. Volt már hogy utána egy negyed óráig éreztem az állkapcsom, de ennyi. Kamu, hogy fárasztó. Csak nem akarja csinálni, mert bénabéla.

2016. márc. 22. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
a #4 nagyon igaza van !!! es miaz hogy elfarad ??? nekem meg ilyen kifogasom nem volt > ameddig csak lehet es a partner birja > nagyon joooo az :)))
2016. márc. 22. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:

En ezert tartom marhasagnak az oralt!

Piszok faraszto nekem is a nyalas a szopas meg nem is izgat, sajnalom szegeny lanyt es mondom is neki hogy ne strapalja folosen magat ezt az energiat a dugasra forditsuk inkabb...

2016. márc. 22. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor eddze a nyelvét:) Komolyra fordítva, én 20-25 percig is tudom csinálni, na az már fárasztó. De 2 perc a felizgatáshoz is kevés. De mondjuk én nagyon szeretem is csinálni.
2016. márc. 22. 16:22
 9/12 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Amúgy nekem is könnyebb szopni mint nyalni. De az hogy 2 perc alatt elfárad az túlzás. Szopni tudok egy óráig is simán és élvezem, mélytorkosan. Nyalni olyan 20percig. Igaz, hogy a péniszt jobban szeretem.
2016. márc. 22. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:

A te barátod egy önző tapló.

Én addig nyalom a feleségemnek, ameddig el nem megy. Utána beteszem, aztán ismét elmegy, meg én is. A nyalás része általában 10-15 perc, de ezt sosem éreztem fárasztónak. Szeretem, tehát kívánom, szívesen nyalom a punciját akármeddig.

2016. márc. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!