Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudja a nő élvezni a behatolást? A méretekkel nincs baj, sem túl kicsi, sem túl nagy. N
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 13:02
1/14 VirágésBence válasza:
Előtte be kell rendesen nedvesíteni és ki kell tágítani, utána nem lehet baj
2/14 A kérdező kommentje:
Ez megvan, attól még nem élvezetes.
2016. márc. 13. 13:18
3/14 anonim válasza:
Passz. Én mindig kinyalom, megujjazom a nőtaz előjáték során élvezésig. Mikor berakom azt is élvezi.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem anál, rendes hüvelyi behatolás.
2016. márc. 13. 14:24
6/14 anonim válasza:
Akkor nem nagyon értem a kérdést. Egy behatolástól nem szoktak élvezni.
Legyen tocsogósan nedves, és felhúzott.
25n
7/14 anonim válasza:
* elélvezni
Lehet, vaginizmusa van, de kevés az infó.
8/14 anonim válasza:
Én se élvezem. Semmi jó érzés, csak fájdalom. 21L
9/14 anonim válasza:
Kellő izgatás, majd nyalás élvezésig.
Ha így se... Akkor valami gond van.
(Vagy szervi, vagy pszichés. De az utóbbi jellemzőbb.)
10/14 A kérdező kommentje:
Van elélvezés. :)
Csak maga a behatolás, nem öröm, csak akkor, ah közben kézzel ingerli a párom a csiklómat.
2016. márc. 13. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!