Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek optimális méret?
Lányokhoz szól legfőképp a kérdésem.13 centi és önbizalomhiányom van tőle.Tapasztalatokat,Véleményeket szívesen olvasok!:) koszonom elore s.:)
19/f
H lehet önbizalomhiányod tőled?
Milyen elcseszett logikát használsz?
Vastagság számít igazából ha méretről van szó. De minden testiség eltörpül technika mellett.
Önbizalmadhoz realizáld tényeket.
Nem a hossz és a vastagság számít, hanem h mennyire izgatod fel előtte.
Nekem 12...
Én 20-30 percen keresztül csak őt szoktam izgatni, végigkényeztetem a testének minden apró szegletét és amikor látom, h már nagyon fel van izgulva akkor rakom be a mereven lüktető farkamat a forró és nedves puncijába.
Ez azért is jó, mert ugye a legtöbb srác korábban élvez el, mint a csajszi, mert az elején rögtön berakják. Így ez fel sem fog merülni, kb. egyszerre tudtok elélvezni, ő akár többször is. :)
Hát én nemtom, az átlag is 15. Akár hogy nézem a vonalzót lehet alkar vastagságú sztem 12-13 az ilyen gyerekméret. Persze biztos jobban tudják a nők, azért mégis ők az illetékesek. Én akár mikor beszélgettem társaságba csajokkal ilyenről, a legkisebb 15 volt és az elmondás szerint "vastag", és akk úgy mondták h onnan kezdődik a dolog.
Az h neked milyen van sztem teljesen mindegy, kikell belőle hozni a maxot, szerintem simán lehetséges. Szerencsére engem megáldott az ég elég rendesen, nem tudom mit kezdenék ha ekkora lenne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!