Laptopba mekkora az optimális méret?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy 17,3 vagy 15,6"-ost vegyek, de nem tudok dönteni mivel utóbbiból kapok már egy i7-est is ugyanannyiból.
Tudná kompenzálni a jobb hardver a képernyő méretét?
Ideáig ezt néztem ki: [link]
2016. febr. 19. 21:05
1/3 anonim válasza:
Most mire van szükséged? Nagyobb képernyőre vagy teljesítményre?
Monitort amúgy lehet hozzácsatlakoztatni az oldalán.. Meg amúgy is a nagyobb képernyő jobban szívja az aksit, ha nem tápon van.
2/3 anonim válasza:
Ez szubjektív,kényelem szempontjából te tudod neked melyik a jó illetve mint fentebb írták nagyobb kijelző jobban szívja az aksit illetve kisebben meglehet spórolni a kijelző felbontást(egyáltalán ha van erre lehetőség)lévén úgyse zavaró a pixel sűrűség alacsonysága.
3/3 anonim válasza:
15,6-ost vennék. Régebb volt 17-esem, de mivel közelről nézed a laptopot, nem láttam át rendesen a kijelzőt.
Ahogy említetted, kapsz egy jobb hardvert már, ami fontosabb szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!