Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki melegek ti ismerkedtek pestivel?
Figyelt kérdés
Ha nem mi miatt? Kort is írj!tegnap 16:49
1/10 anonim válasza:
Én csak a saját városomban ismerkedek. Nem utazok.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Nem rassztisták vagyunk, vidéki csak vidékivel, pesti csak pestivel, budai csak budaival dughat
4/10 anonim válasza:
Mióta képez külön rasszot a vidéki, a budai és a pesti? Azt hittem a bőrszín alapján való megkülönböztetéstől számít valaki rasszistának. Lemaradtam valamiről?
5/10 Jani Belucci válasza:
Áhh igen. Magyarország két tájegysége Pest és Vidék™.
6/10 anonim válasza:
Mivel a budapesten élő melegek 80%-a nem ott született, hanem vidéki migráns, így elkerülhetetlen :D
7/10 anonim válasza:
Veszprém megyei csak veszprém megyeivel
8/10 anonim válasza:
Született pestiként eddig csak vidéki párjaim voltak. A pestiek hihetetlen beképzeltek és egyéb téren is finoman szólva "érdekesek ".
10/10 anonim válasza:
Vannak vidékiek, akik lenézik a pestieket és vice versa, de ez már időtlen idők óta tartó háború a felek között..😂Ennél már csak az a jobb, amikor buliban/társkeresőn, stb. meglepődnek, hogy magyar vagy a kinézeted, intellektusod, vagy bármi más miatt.. :DD “Jé, vannak ilyen magyarok?!”:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!