Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek kapcsolatban ha eljegyzésre kerül a sor, akkor az aktív kéri meg a passzív kezét?
Haveri körben már nem egy csaj kérte meg a pasi kezét.
Már 10 éve..., ez nagyon régimódi felfogás.
Milyen megyében élsz? kérdező
Ennek már sok éve azért, de tanmeseként leírom. hogy az utolsó páromnak fél év után megkértem a kezét. A válasz annyi volt, hogy ha letérdelek, akkor válaszol. Magamat blamálva letérdeltem, akkor a válasza az volt, hogy majd ha lesz gyűrű.
A közoktatásban dolgoztam akkor, így nem lett, csak a normális élet 1-2 havonta vidéki hétvégékkel.
Kb. másfél év közös élet és egy utolsó közös nyaralás után hirtelen felhívott napközben, hogy átjönne - bármikor jöhetett volna, mert volt kulcsa hozzám. A megbeszélt időben itthon voltam persze, mert vártam, hogy mit mond: egy hónap szünetet kért a kapcsolatunkban és egy gyűrű volt a kezén, holott sosem hordott ékszert.
Az egy hónap szünetet megkapta, nem találkoztunk azon idő alatt, de kiraktam a francba utána, szerencsére a covid előtt. A gyűrűre annyi volt az értékelhető válasza, hogy annyira vágyott rá, mert hiányzott neki valami ékszer... No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!