Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek kapcsolatban ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek kapcsolatban ha eljegyzésre kerül a sor, akkor az aktív kéri meg a passzív kezét?

Figyelt kérdés
tegnap 14:11
1 2
 1/12 Jani Belucci ***** válasza:
92%
Szerintem felesleges beleerőltetni egy férfi-férfi kapcsolatba a hagyományos nemi szerepeket aszerint, hogy ki melyik felén szeret lenni a f*sznak. Két pasi van, az kérje meg a másik kezét, amelyik akarja.
tegnap 14:15
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Ez nem így működik. Fölösleges a szokásos férfi nő cuccra átvetíteni ezt . Két férfi. Az kéri a másik kezét amelyik úgy érzi, uogy itt az ideje.
tegnap 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Én passzívként kértem meg a pasim kezét....
tegnap 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Uhh, isten őrizzen meg ezektől a felesleges heterós dolgoktól. Pont az lenne a szép a homoszexualitásban, hogy nincsenek ezek az erőltetett nemi szerepek. Nagyon örülök annak, hogy nálunk nincsenek ilyesmik kitalálva és nem is szeretném ha bevezetnék őket. Nagyon nem hiányoznának, mert csak komplikáltabbá tenné az életünket ami már így sem olyan könnyű.
tegnap 14:32
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként te meleg vagy, kérdező?
tegnap 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Van itt pár unatkozó, homofób lepontozó akik mindig benéznek pár meleg kérdésbe és abban lelik az örömüket, hogy lerontsák a korrekt válaszok értékelését. Ha ti annyira utáltok minket melegeket, akkor takarodjatok már el innen, és menjetek be a heteroszexualitás kategóriába. Mi sem szoktunk röhögve lepontozgatni hetero kérdések korrekt válaszait ezért ti se tegyétek ezt.
tegnap 15:19
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nincs ilyen. Az kéri meg a kezét a másiknak, aki szerint itt van az ideje házasodni. Továbbá, az aktív-passzív szerep nem olyan mint a férfi-női szerepek a heteróknál 🙄
tegnap 15:55
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Haveri körben már nem egy csaj kérte meg a pasi kezét.

Már 10 éve..., ez nagyon régimódi felfogás.

Milyen megyében élsz? kérdező

tegnap 15:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ennek már sok éve azért, de tanmeseként leírom. hogy az utolsó páromnak fél év után megkértem a kezét. A válasz annyi volt, hogy ha letérdelek, akkor válaszol. Magamat blamálva letérdeltem, akkor a válasza az volt, hogy majd ha lesz gyűrű.

A közoktatásban dolgoztam akkor, így nem lett, csak a normális élet 1-2 havonta vidéki hétvégékkel.

Kb. másfél év közös élet és egy utolsó közös nyaralás után hirtelen felhívott napközben, hogy átjönne - bármikor jöhetett volna, mert volt kulcsa hozzám. A megbeszélt időben itthon voltam persze, mert vártam, hogy mit mond: egy hónap szünetet kért a kapcsolatunkban és egy gyűrű volt a kezén, holott sosem hordott ékszert.

Az egy hónap szünetet megkapta, nem találkoztunk azon idő alatt, de kiraktam a francba utána, szerencsére a covid előtt. A gyűrűre annyi volt az értékelhető válasza, hogy annyira vágyott rá, mert hiányzott neki valami ékszer... No comment.

tegnap 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges az egész a melegek nagy része amúgy is sürübben váltogatja a partnereit mint a heterók. Én nem tudnák össze költözni senkivel sem nekem a tartós de laza kapcsolat a megfelelő. Amúgy én uni vagyok mindkét szerepet kedvelem akkor most én mit csináljak?
tegnap 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!