Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek kapcsolatban ha eljegyzésre kerül a sor, akkor az aktív kéri meg a passzív kezét?
Szerintem sem lényeges, hogy ki kinek kéri meg a kezét. A párkapcsolatotok alapból a társadalmi normákon kívül létezik, így sokkal szabadabbak is vagytok. Nem kell sablonokban gondolkodnotok :)
Kicsit off, eszembe juttattál egy videót, amiben egy férfi letérdel a párja elé a gyűrűvel, amire a párja is előveszi a táskájából a gyűrűt. Az nagyon aranyos volt (most kerestem, hogy linkeljem, de nem találtam meg)
Azt a videót én is láttam. :)
Az jó volt, hogy egy napon akarták megkérni egymást :)
Biztos jó volt akkor minden.
Meg még tart is? :)
"Nem értek egyet azzal, hogy ne legyen ilyen."
Én annak nem örülnék ha kitalálnának ilyet és aztán minden melegtől elvárnák, még azoktól is akik nem szeretnék ezt. Ha nem mindenkire erőltetnék rá, hanem csak azok csinálják akik akarják, akkor nincs ellenvetésem. De itt most ha jól értelmeztem akkor nem az utóbbira gondolt a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!