Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti hogyan bekeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti hogyan bekeltetek meg azzal a gondolattal hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! En magam is meleg vagytok ugy erzem, de valahogy keptelen vagytok elfogadni magamrol ezt a tenyt. A felvallalasal (a tarsadalom elott) nem lenne gondom mert nem erdekel masok velemenye rolam, de nem tudom miert de nem tudok megbekelni onmagammal!! Esetleg ha van itt valaki aki hasonlo cipoben jar/jart akkor kerem adjon tanacsot, hogy hogyan tanuljam meg szeretni onmagam es tokeletes onbizalommal tekinteni a vilagra! Ți hogyan csinaltatok?

Nagyon koszonom a valaszokat!

nov. 21. 16:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De azt, hogy vad idegenek mit gondolnak vagy gondolnanak rolam ha megtudnak vagy kiderulne tenyleg nem erdekel/ne...
nov. 21. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:
A 2-ik valaszolonak irtam
nov. 21. 17:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal elfogadtam,mondjuk először csodálkoztam,hogy a legszebb lányok is abszolút közömbösek voltak :)

De az első igazi férfiszerelem megmutatta, mi az utam....Nekem itt a helyem és itt is maradok, jól érzem magam ! Sok szépet adott nekem a meleg sors,persze könnyeket is. De ez az élettel együtt jár:) A nap sem süt mindig, nem is lenne természetes.

Lényeg, ilyen vagyok, nem változom meg és nem érdekel mások dehonesztáló véleménye - ami főleg irigységből és elfojtásból fakad !

nov. 21. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az elfogadás nem megy parancsszóra, de szükségképpen meg kell tenni. És így van, semmiképpen sem defektus, hanem egy adottság, még ha csak egy kis részt is érint. A természet is jól működik így.
nov. 22. 09:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Esetleg ha van itt valaki aki hasonlo cipoben jar/jart akkor kerem adjon tanacsot, hogy hogyan tanuljam meg szeretni onmagam"

Első és legfontosabb dolog, hogy ne ess az önutálat és az önimádat két végletébe. Önmagadat lehet és kell is szeretni! Azt írod, hogy valahogy nem tudod ezt magad felé elfogadni, azt jelzi, hogy végső soron mégis inkább a férfi-női kapcsolatot tartod ideálisnak magad felé. Vannak, akik azt mondják magukról, itt a fórumokon is, hogy mennyire örülnek neki, hogy az azonos neműekhez vonzódnak. Nekik teljesen megfelel ez az állapot, ezt tartják ideálisnak. Ha Magadnak mást kívánnál, mint jobbat, akkor nem biztos, hogy annyira erőltetni kell magad elfogadását melegként, mert az élet tartogathat olyat is számodra, hogy megjelenik egy másik vágy is és az lehet domináns.

nov. 24. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!