Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most akkor bisex vagyok? 16...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor bisex vagyok? 16 Gyakran eljátszom a gondolattal hogy milyen lehet fiuval a szex.

Figyelt kérdés

Bi vagyok? De még nem próbáltam. De gondolok olyanokra hogy szivesen felfedeznék egy másik fiu.

KIPRÓBÁLJAM? Ha igen hol lehetne partnert találni, mert amugy hetero vagyok

2016. ápr. 8. 23:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolkozzol a fiúval való szexen akkor nem vagy heteró

Igen biszexuális vagy.

Próbáld ki ha akarod

társkereső oldalakon tuti találsz rá embert

2016. ápr. 8. 23:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
a szopást én is kipróbálnám :) sztem baromi jó lehet :)
2016. ápr. 8. 23:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Írj ha lenne kedved beszélgetni errol!;)
2016. ápr. 8. 23:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Ki hány éves? Irhattok
2016. ápr. 8. 23:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok 20 éves, és nem írok mert van pasim. :)
2016. ápr. 8. 23:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A szopást én is kipróbálnám Borsod megyei vagyok és 20 éves. Írjon privit akit érdekel.
2016. ápr. 8. 23:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal budapesti fiúk nekem is írhatnak, akik kipróbálnák a szopást, kölcsönös formában!
2016. ápr. 8. 23:58
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem csak kíváncsi vagy! Nem kell egyből kategóriába rakni magad. Ha érdekel milyen a szex egy fiúval, akkor bátran próbáld ki! 😊
2016. ápr. 9. 09:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze már kíváncsi.. Ne etessétek már, minimum biszexuális a srác. Mit kell ezen szépíteni, mintha rossz dolog lenne?

Ha az, az ettől se több se kevesebb.

Kérdező, ezt te is beismerhetnéd, nincs ebben semmi rossz, talán furcsa bevallani, de nem vagy hetero!

2016. ápr. 9. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg még annyit, hogy ha erre vágysz, akkor próbáld ki, én is ilyen koromban próbáltam ki. De légy elővigyázatos és ügyelj a védekezésre. Én pl olyan fiút kerestem, aki még nem volt más fiúkkal.
2016. ápr. 9. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!