Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti hogyan bekeltetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti hogyan bekeltetek meg azzal a gondolattal hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! En magam is meleg vagytok ugy erzem, de valahogy keptelen vagytok elfogadni magamrol ezt a tenyt. A felvallalasal (a tarsadalom elott) nem lenne gondom mert nem erdekel masok velemenye rolam, de nem tudom miert de nem tudok megbekelni onmagammal!! Esetleg ha van itt valaki aki hasonlo cipoben jar/jart akkor kerem adjon tanacsot, hogy hogyan tanuljam meg szeretni onmagam es tokeletes onbizalommal tekinteni a vilagra! Ți hogyan csinaltatok?

Nagyon koszonom a valaszokat!

nov. 21. 16:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
29%
Mindennap kiverem Pataky Attilára. Azóta megvagyok békélve magammal.
nov. 21. 16:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szépen elfogadtam. Nem is esett a nehezemre. Nekem az az érdekes, hogy téged nem érdekel mások véleménye és ennek ellenére nem tudod elfogadni, mert a legtöbben csakis a társadalom nyomása, neveltetés miatt nem tudják/tudták elfogadni. Az egész melegséget úgy fogtam fel mint azt, hogy én nem szeretem a mákot és hogy a kedvenc színem a zöld. Szinte pont olyan mint a balkezesség. Az sem ártott soha senkinek, de mégis nagyon megvetették nagyon sokáig.
nov. 21. 16:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miért tartod rossz dolognak a melegséget amiért nem tudod elfogadni? Mit találsz benne olyan szörnyűnek?
nov. 21. 16:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként elég sokszor kitárgyalt téma ez. Szinte minden évben felteszik párszor. Nem hiszem, hogy a régebbi válaszok rosszabbak, elavultak lennének. Érdemes elolvasni azokat is mert sokan leírták már a véleményüket.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fogadt%C3%A..

nov. 21. 16:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Még ezek közül is érdemes szétnézni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=elfogadni&k..

nov. 21. 16:54
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom... Én csak ennyit kúldök neked, kérdező: 🤗🤗🤗
nov. 21. 16:54
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy? Mi az oka annak h nem megy?
nov. 21. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
De cuki vagy. 😊😊
nov. 21. 17:15
 9/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat! 23 eves vagyok egyebkent. Azt hiszem azert nem megy, mert a csaladom anno meg belemnevelte hogy ez mennyire undorito es hogy mennyire nem elfogadhato a dolog (egyebkent vallasos csaladbol szarmazom es igy is neveltek). Korulbelul mindent megtettek, hogy rosszul erezzem magam a boromben es remenykedtek,hogy "kitudjak verni a fejembol" ezt az egeszet (mindig is sejtettek rolam egyebkent a dolgot....

Szerintem tudatalatt meg mindig ezeknek az eveknek a lenyomata nem enged hogy teljesen kibontakozzam.

nov. 21. 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már világos, hogy miért van ez így. Mindent elmondtál ezzel. Azt kell tenned, hogy tudatosítsd magadban azt, hogy egyáltalán nem rossz melegnek lenni önmagában. Ők azok akik önző módon próbálnak manipulálni.
nov. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!