Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogy békültök meg a gondolattal, hogy max néhány évig vagyunk igazán kelendőek?
18 vagyok, de néha belegondolok, hogy max 8-10 év és már nem leszek olyan népszerű. Most sok üzenetet kapok meleg randiappokon, de igazából már egy 23-24 éves is kevésbá népszerű, mint egy 18-20 éves.
Zavaró belegondolni, hogy fiatalon inkább kiélvezi az életet az ember, de után már nagyon nehéz párkapcsolatra találni bárkit is.
Azért az vitatható,hogy a harmincas éveikben járók mind érettek,kapcsolatra alkalmasak.
Nagyon sok még jóval ezek felett az éveik felett járók között is a lelkileg ingatagok,kötődésre képtelenek,vagy csak szexhajkurászók.
Bizony,nagyokat lehet koppanni a 40-50 felettiekkel is.
Hát kB sehogy, mert itt vagyok már 19 eddig konkrétan zero experiencel, ami szerintem ebben a korban már baromi kínos. Aztán tudom hogy pár év múlva már senkinek sem fogok kelleni...
Azt kívánom, hogy bárcsak sz@rtam volna bele az egészbe, és kezdtem volna el már 15-16 évesen az appokról srácokkal találkozgatni, aztán legalább kihasználhattam volna a fiatalságom. :/
Szerintem a kor kapcsán nincs igazad. Mindenkinek más jön be, más az esete.
Eleve mindenkinek más kor áll jól, ami engem illet, én pl 24 évesen (izmosan, jó élethelyzetben, jó kisugàrzással) sokkal jobban néztem ki, mint 18 évesen.
Ami az ízlésemet illeti, 22 éves kor alatt egyáltalán nem jönnek be a srácok, a 30-35 évesek sokkal jobban vonzanak.
Egyébként pedig kár bánkódni azon, hogy nem leszel kapós, egy idő után meg akarsz állapodni úgyis, nem? Vagy 30 felett is az a cél, hogy minél több üzenetet kapj tàrskeresőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!