Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiún van néhány plusz kiló,mint rajtam,az még bejön vkinek?
Figyelt kérdés
Kb 10 kg plusz van rajtam.2022. febr. 11. 17:31
1/11 anonim válasza:
Ez semmi, még 20 is lehet. Az a fontos, lényeges, mint ember milyen vagy :)
2/11 anonim válasza:
10 kg felesleg nem sok. Ha az egész lényed megfog valakit, akkor az a kis plusz nem számít.
3/11 anonim válasza:
ha normális vagy akkor nem számít
4/11 anonim válasza:
Nekem jobban bejönnek, akiken van felesleg, mint aki nagyon vékony. Megnézném az alakodat.:)
5/11 Gaben32 válasza:
Nekem is bejon. Vekony passziv vagyok
6/11 Godaime válasza:
Persze simán. A pasik nem annyira válogatósak, mint a csajok. 10kg az meg tényleg semmi.
7/11 anonim válasza:
"A pasik nem annyira válogatósak, mint a csajok."
A francokat nem.
10/11 anonim válasza:
Az szerintem tökéletes. Kicsit husi, de nem egy hordó. Sokakra ráférne egy kis anyag főleg combra-fenékre, annyi itt a pálcika ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!