Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogy békültök meg a gondolattal, hogy max néhány évig vagyunk igazán kelendőek?
18 vagyok, de néha belegondolok, hogy max 8-10 év és már nem leszek olyan népszerű. Most sok üzenetet kapok meleg randiappokon, de igazából már egy 23-24 éves is kevésbá népszerű, mint egy 18-20 éves.
Zavaró belegondolni, hogy fiatalon inkább kiélvezi az életet az ember, de után már nagyon nehéz párkapcsolatra találni bárkit is.
#7 ha van is benned valamilyen csalódottság, ne feltétlen azonosítsd a ...khm "fiatalságod" elherdálásával. Én pl. 21 éves voltam és nem volt olyan mint a mesében, mert elsiettem.
Nem mindegy hogy kihasznál, más! kihasznál vagy elhasznál... 19 évesen tapasztalathiány totál nem kínos, főleg nem-heteróéknál - akárhogy is ez a legnagyobb "dráma" az életedben - a szex nem végállomás és minden pipa, csak több bonyodalom, ha nem hiszed itt a bizonyíték: még nem csináltad de már most "fusztráló", hidd el, ha csinálod csak olyanabb lehet (...vagy lesz) :D
És már hogyne kellenél akárkinek, normális értelemben - tegyük teljesen félre a "húspiac"ra való vágyakozást, mert most ezzel azt mondtad, hogy kvázi kapjanak meg mindent azok akik kanosak a testemre és ezt nekem csak élvezni kellene. Ha ez így lenne akkor most sok kiegyensúlyozott és önmagával elégedett ember között élnél.
Illetve NE GONDOLD hogy ennyire vagy elég. Van az amikor van annyi ismereted kihez akarsz tartozni, ki akarsz lenni, kit kell kerülni mert már meg tudod ítélni, behatárolni. Bárki(k) sugallják azt benned amit Te sajátodként adsz elő, talán itt is lehetne érvényes felismerés hogy nem az a világ, csak torz szelete, hogy serdülően pelyhes testrészeid szét kell kapják. Hát nem. 27F
#7-es, amikor láttam a válaszodat, tökre megörültem, hogy nem csak én vagyok ezzel így, hanem más is, mert még a csapból is az folyik, hogy ki kivel kavar.
Nálam vannak időszakok, amikor jobban előjön a vágy, frusztrál is, hogy kb "le vagyok maradva", viszont ezeket az időszakokat leszámítva nem nagyon tud érdekelni a dolog. Úgy vagyok vele, majd csak lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!