Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy idős pasi aki felajánlott nekem 25 e ret hogy leszopjam de elutasítottam mégis néha eljátszok a gondolattal hogy belekellett volna mennem mert kiváncsi vagyok hogy milyen lett volna. Van más aki belement hasonlóba ? Megbántátok vagy jó volt?
Nekem volt hogy felajánlott valaki grindr-en 80.000 Ft-ot hogy leszophasson. Eléggé szorult helyzetben vagyok mostanában, hasznosan fel tudnám használni ezeket az összegeket, de nagyon olcsónak érezném magamat, nem tudnám csak úgy elengedni és elfelejteni. Így inkább a lelki békém miatt elutasítottam minden ilyen ajánlatot.
20f
És ugye akkor az öregek fel vannak háborodva,ha leírják,hogy milyen pofátlanok, nyomulósok, stb...
Így aztán mindenki elkönyveli a 40 felettieket,hogy azok ilyenek.Még annak az esélyét is lerontják,akik kapcsolatot keresnének.Persze nem pénzért.
De a 7-es leírta a "munkavédelmi tanácsot ". Nem szabad megbízni senkiben, óvatosnak kell lenni. Jobban megéri, mint xaros 25 ropi.
Csak az nem ugy tortent volna ahogy azt te elkepzeled
Mivan ha agressziv lett volna, eroszakoskodott volna veled, kemenyen megszopatott volna megpofozott volna, meg is dugott volna
Rengeteg ilyen tortenetet lehet hallani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!