Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt egy idős pasi aki felaján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy idős pasi aki felajánlott nekem 25 e ret hogy leszopjam de elutasítottam mégis néha eljátszok a gondolattal hogy belekellett volna mennem mert kiváncsi vagyok hogy milyen lett volna. Van más aki belement hasonlóba ? Megbántátok vagy jó volt?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 23:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Anyukám annak idején ment bele szex üzletbe.
2023. nov. 28. 23:35
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
25ezret? Sosem bocsátanám a testem áruba, szóval nem gondolkoztam még ezen, de most felszaladt a szemöldök. Szaros 25k hogy a számba vegyem egy random pasinak? Még 250.000 is kevés lenne.
2023. nov. 28. 23:36
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem mentem bele, fel is háborodnék, ha bárki felhozna nekem iiyet. Nem vagyok krva, többre tartom magam. Mit gondolsz, milyen lett volna? Egy idős pasi úgy használt volna ki, ahogy csak tud, sanszos, hogy megalázó és igen kellemetlen lett volna.
2023. nov. 28. 23:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor ott nekem is az volt az első benyomásom hogy tünés a francba csak utólag játszottam el a gondolatban. De én is úgyvagyok hogy pénzért nem szívesen csinálnám főleg olyannak aki baromira nem jön be.
2023. nov. 28. 23:56
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Nekem volt hogy felajánlott valaki grindr-en 80.000 Ft-ot hogy leszophasson. Eléggé szorult helyzetben vagyok mostanában, hasznosan fel tudnám használni ezeket az összegeket, de nagyon olcsónak érezném magamat, nem tudnám csak úgy elengedni és elfelejteni. Így inkább a lelki békém miatt elutasítottam minden ilyen ajánlatot.

20f

2023. nov. 29. 00:06
 6/13 anonim ***** válasza:
41%
Én is kaptam ár ilyen ajánlatot nem is egyszer.45f
2023. nov. 29. 00:33
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
El ne hidd már hogy 80 ezret kapsz! Csak arra jó hogy rávegye az ulyen ostobákat. Aztán majd amikor .ecivel tele a szád és úgy fotóz le, és megfenyeget hogy ha te nem fizetsz neki ennyit akkor felrakja a netre! És akkor még örülj hogy a testi épséged megmarad!
2023. nov. 29. 01:05
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

És ugye akkor az öregek fel vannak háborodva,ha leírják,hogy milyen pofátlanok, nyomulósok, stb...

Így aztán mindenki elkönyveli a 40 felettieket,hogy azok ilyenek.Még annak az esélyét is lerontják,akik kapcsolatot keresnének.Persze nem pénzért.

De a 7-es leírta a "munkavédelmi tanácsot ". Nem szabad megbízni senkiben, óvatosnak kell lenni. Jobban megéri, mint xaros 25 ropi.

2023. nov. 29. 05:14
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Csak az nem ugy tortent volna ahogy azt te elkepzeled

Mivan ha agressziv lett volna, eroszakoskodott volna veled, kemenyen megszopatott volna megpofozott volna, meg is dugott volna

Rengeteg ilyen tortenetet lehet hallani

2023. nov. 29. 07:42
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
Azért azt tegyük hozzá hogy ha egy vénember agresszívkodna vagy fenyegetőzne azt simán péppé lehet verni, gyengék meg lassúak olyan korban már. Ennyire önvédelemre képtelen a melegek nagyrésze, hogy mindenki a visszaéléstől fél? Xd
2023. nov. 29. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!