Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex srác vagyok, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srác vagyok, miért ódzkodnak tőlem a melegek, de mindkét nem is?

Figyelt kérdés
Biszexként aktív vagyok, és a melegek nagyon nagy része elutasít. Azt mondják mivel a farkam nőben is szokott lenni, (nőnek csak a puncijába meg a szájába rakom a farkam) ezért hagyjam őket békèn. A másik az, hogy azt gondolják hűtlen vagyok, hogy majd nővel fogom csalni őket, ezért párkapcsolatot nem akarnak. A nők akiknek megmondom hogy biszex vagyok, azt mondják, mivel férfi szájában és hátsójában is volt a farkam, meg mert csalnám őket férfival, ezért nem akarnak, mert sehogy sem tartanak biztonságosnak. Sem érzelmileg, sem nemi betegségileg. Ezek az indokok reálisak, vagy csak kifogások?
nov. 20. 11:57
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
37%

Egy egyéjszakás kaland az jó lenne.

nov. 22. 08:50
 42/48 A kérdező kommentje:
Èn benne vagyok. Illetve ha akarod benned leszek.
nov. 22. 11:34
 43/48 anonim ***** válasza:
37%

Oké.

Csak idősebb vagyok tőled

nov. 22. 11:47
 44/48 A kérdező kommentje:
És? Nem a korod érdekel, hanem a segged.
nov. 22. 11:51
 45/48 anonim ***** válasza:
39%
44# 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
nov. 22. 12:14
 46/48 anonim ***** válasza:
37%

Oké:)

nov. 22. 12:35
 47/48 anonim ***** válasza:
82%

Megismertem néhány biszex embert életem során. Igen, az amit érzel, hogy narcisztikus vagy, az több, mint valószínű. Biszex tulajdonság (tisztelet a kevés kivételnek). Az ismeretségi körömben kb. 90%-ban mind ilyennek ismertem meg őket, nőket, férfiakat.

A meleg férfiak nem azért kerülnek, mert attól tartanak, hogy nőkkel csalnád őket. Attól, hogy fűvel fával.

"A melegek tapadnak rám, de ahogy mgtudják biszex vagyok, lepattintanak."

Miért kell hangoztatni, már az ismerkedési, hogy te biszex vagy? Ez mentesít téged valami alól? Ha nem működik a kapcsolat tovább állsz, ha működik akkor pedig teljesen lényegtelen, egy homoszexuális kapcsolatban vagy benne. De ugyanez érvényes lányok esetében is.

Vagy ezzel védekezel? "Én biszexuális vagyok, nem vagyok menthetetlen."

Szerintem ebben a szituációban azt kell elfogadnod, hogy rib*nc vagy és talán egyszer majd megállapodsz valaki mellett. Ha nem, előbb utóbb úgyis kiélt leszel.

nov. 24. 08:29
 48/48 A kérdező kommentje:
47-es miért titkoljam hogy biszex vagyok? A másiknak joga van tudni ezt! Pl heteró nőknek eleve nem vagyok preferencia, és ezzel semmi gond, de joguk van tudni hogy biszexel vannak.
nov. 24. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!