Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt lábfétises meleg srác?
Figyelt kérdés
Mit szerettek a lábakkal kapcsolatban?okt. 23. 13:29
1/12 anonim válasza:
A lábujjakat imádom nézni, simogatni és masszírozni a lábat, talpat. Nagyon fel tud állni a cerkám rá.
28 F
2/12 anonim válasza:
Lényegében mindent szeretek, simogatni, szagolni, puszilgatni a lábujjakat, nyalni a talpat stb, de egy jó footjobnak is mindig tudok örülni :D
24f
3/12 anonim válasza:
Főleg nyalogatni (talpat, lábujjakat). Zokniban nem izgat, viszont a cipőket is szeretem szagolgatni.
4/12 anonim válasza:
Jelen:)
Talpat nyalni, lábujjakat szopogatni leginkább
5/12 anonim válasza:
Izgatnak a formás lábak főleg az alsó lábszár. Meg izgató amikor a masszőröm maszírozza
6/12 anonim válasza:
Ha valaki a lábujjaim szopogatná, akkor biztos elsűlnék 2 perc alatt!
7/12 anonim válasza:
50-es fószer vagyok, de fiatal srácok lábát kényeztetném, szopogatnám az ujjakat szívesen.
8/12 anonim válasza:
Én 28 vagyok, az enyémet szopogathatod!
9/12 anonim válasza:
én birkózás közben szeretem olyan helyzetben lefogni az ellenfelet, hogy kénytelen legyen szagolni a talpam, meg nyalni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!