Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lábfétises srácok! Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lábfétises srácok! Ti csikiztétek, nyaltátok már roma srác talpát? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés

szept. 28. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Csikizni nem, nyalni már nyaltam

Ugyan olyan volt, mint nem cigány talpat nyalni: gyönyörűséges, élvezetes

szept. 28. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
nekik attol fehér a lábuk nem? és csak az
szept. 28. 23:21
 3/12 anonim ***** válasza:
32%

A lábuk fehér, a kezük enyves...

szept. 29. 01:08
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyok kimondottan lábfétises, de ha az lennék, a fehér ápolt lábak jönnének be. Minél fehérebb annál jobb.
szept. 29. 02:31
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Nem. A barna láb olyan, mintha koszos lenne. Aki a koszosra, büdösre izgul, annak lehet bejön.
szept. 29. 02:33
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Én jó vagyok a szexben és mindenkiből ki tudom hozni az állatot aki nyitott, semmi köze a raszhoz.
szept. 29. 07:56
 7/12 anonim ***** válasza:
78%
Nehéz bármire is találni értelmes roma srácot így nem
szept. 29. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyaltam már talpát félig roma srácnak. Elég jó volt, főleg amikor láttam hogy tetszik neki. Igazából az hogy volt roma beütése nem tett hozzá és nem vont le semmit az élményből.
szept. 29. 17:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyaltam. Èrtelmes, kulturàlt sràc volt. A lakàs berendezèsen lehetett mèg èrzèkelni a szàrmazàsàt. Nagyon szexibélmény volt, meg is ismételtük párszor.
szept. 30. 13:14
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer én is nagyon kipróbálnám milyen lehet roma srác talpát nyalni.🤔 Persze csak ha normális és ápolt
okt. 4. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!