Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolás korotokban sikerült egy srác osztálytársatokkal lábfétises dolgokat kipróbálni?
Aha,mondta hogy szagoljam meg a lábát mikor levette a zokniját,de sajnos nem tettem meg 😥
Már bánom.
Sajna nem sikerült, nem mertem kezdeményezni senkinél... Elég kevesen is voltunk mondjuk fiúk, osztálynak csak az egyötöde kb.
Tesire 2-3 srác átvette a zoknit, akkor mindig figyeltem őket. Az egyik úgy csinálta, hogy amint levette a cipőt, akkor levette a zoknit is és beletette a cipőbe. Aztán a tesi zoknit is akkor vette fel, amikor a tesi cipőt. Szóval végig zokni nélkül volt, azt imádtam nézni. És sokszor nem sietett az öltözéssel, közben telózott, dumálgatott, házit másolt stb. Olyan is volt, hogy az egyik csaj hozta neki a házit, és kihívta őt az öltözőből odaadni neki. Olyankor teljesen mezítláb ment ki hozzá, nagyon izgató volt nézni ahogyan mezítlábaskodik. :D
Egy másik srác meg egyszer levette a tesi zoknit, és amit tesi előtt levett, azt nem vette vissza. Zokni nélkül vette fel a new balance cipőjét, és utána egész nap úgy volt. Nagyon kíváncsi voltam, hogy miért nem vette fel, de nem mertem sajna megkérdezni, mert reménykedtem, hogy hátha fog még így tenni. De sajnos ez az egy ilyen alkalom volt, simán megkérdezhettem volna.
Általánosban volt még srác, aki hetedik-nyolcadikban több alkalommal zokni nélkül jött suliba. Akkor még nem voltak elterjedve fiúknál a titokzoknik, és egyáltalán nem látszott ki semmi a cipőjéből. Aztán utána jött úgy tesis napon is (akkor még ugye minden napos tesi sem volt), és amikor levette a cipőt, akkor bizonyosodott be, hogy nincs rajta zokni.
Amit nagyon szerettem volna, az az, hogy legyen olyan osztálytárs aki rendszeresen papucsban jár suliba. Na azt imádtam volna a legjobban! :D Sokszor fantáziáltam is róla, hogy mondjuk flip flop papucsban van egy-egy srác és hosszú nadrágban, az a kedvencem. Már nagyon bánom, hogy nem lettem én az ilyen osztálytárs, de biztos kaptam volna valami beszólást vagy cikizést, tizenévesen jobban magamra is vettem volna, mint most.
Hát velem csak egyszer történt ilyesmi, egy fiúval elmentem cipőt venni órák után. Felpróbált vagy 3 cipőt. Szép lába volt amúgy.
Igazából ezen kívül semmi nem volt, meg nem is nagyon voltak szép lábú fiúk akkoriban még. Valahogy mostanában több a szép lábú fiú szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!