Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex srác vagyok, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srác vagyok, miért ódzkodnak tőlem a melegek, de mindkét nem is?

Figyelt kérdés
Biszexként aktív vagyok, és a melegek nagyon nagy része elutasít. Azt mondják mivel a farkam nőben is szokott lenni, (nőnek csak a puncijába meg a szájába rakom a farkam) ezért hagyjam őket békèn. A másik az, hogy azt gondolják hűtlen vagyok, hogy majd nővel fogom csalni őket, ezért párkapcsolatot nem akarnak. A nők akiknek megmondom hogy biszex vagyok, azt mondják, mivel férfi szájában és hátsójában is volt a farkam, meg mert csalnám őket férfival, ezért nem akarnak, mert sehogy sem tartanak biztonságosnak. Sem érzelmileg, sem nemi betegségileg. Ezek az indokok reálisak, vagy csak kifogások?
ma 11:57
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
64%
Mert fűvel fával, vagy is bárkivel, bárhol, kérdés nélkül b.szt.k, minden mindegy csak lyuk, meleg, és "nedves legyen, ne hisztizz, fogadd el, vagy horgonyozz le valamelyik nemnél, ne akarj mindenkit megdugni!
ma 12:01
 2/31 anonim ***** válasza:
62%
Fertőzés gócpont, hűtlenség, hazugság, ez jut eszembe egy biszex egyénről.
ma 12:03
 3/31 anonim ***** válasza:

Biszex pasi biszex pasival jön ki legjobban.

Én is max alkalmit tudnék elképzelni veled ha keresnék.

Aki már járt biszex férfival tudja hogy soha nem lesz boldog se egy meleg se egy heteró párkapcsolatban eltellik 1-2év és hiányzik neki amit épp nem kap meg, így velük max nyitott párkapcsolatban elképzelhető a boldog élet Már akinek ez bejön

Voltam jópár biszexel, és ismerkedtem velük mindíg ugyan az a téma vége én sérülök ők fickándoznak.

ma 12:06
 4/31 anonim ***** válasza:
30%
Inkább csak nem vagy vonzó.
ma 12:09
 5/31 A kérdező kommentje:
4-es de! A melegek tapadnak rám, de ahogy mgtudják biszex vagyok, lepattintanak.
ma 12:12
 6/31 A kérdező kommentje:
3-as abban sajnos igazad van, hogyha nővel vagyok, 3-4 hónap után f.szra vágyom, és a nőt teljesen hűvösen lekezelem emberileg, vitát provokálok hogy szakitson, de őt hibáztatom. Féfival vagyok uezt teszem, csak fordítva. Annyira seljtesnek érzem magam, hogy mindkét nemet akarom, de meg is bántom, hogy egyre jobban azt érzem, hazugság hogy a biszexualitás uolyan normális mint a melegség és a heteróság. Sajnos a legtöbb biszex azt teszi mindkét nemmel, amit én, és beteges módon mindig a partnert okoljuk. Szóval elkezdtem kétekedni abban, hogy a biszexualitás nem jár-e szociopatikus/nárcisztikus jellemmel, mert ahogy mondom, a legtöbb biszexnek uolyan a jelleme mint az enyém. Lényegében mindkét nemet kedvünk szerint használjuk, tárgyiasítjuk. Jobban mint a meegek vagy a heterók. Ez nagyon szembetűnő.
ma 12:19
 7/31 anonim ***** válasza:
50%
Akkor mi a kérdés? Te magad megválaszoltad!!!
ma 12:24
 8/31 anonim ***** válasza:
Én személy szerint azért nem kezdenék biszex férfival, mert saját tapasztalat szerint, nagyon máshogy kezelik a kapcsolatot férfival, mint nővel. A férfit nem fogják felvállalni, én 28 évesen nem lennék hajlandó titkos kapcsolatban élni. Kb 10 éve voltam együtt fél évig egy biszex fiúval, s ha esetleg vittem pl baráti talira vagy valami, kb kényszert érzett arra, hogy amint lehetősége nyílt rá, közölje hogy ő nem meleg ám, ő biszex. Mintha többnek érezte volna magát emiatt.
ma 12:26
 9/31 anonim ***** válasza:

En szinten biszexkent tudok kulonbseget tenni a dolgokban, nem csinalom azt amit te, kerdezo.

Nalad ez az egesz nem a biszexualitasod miatt van, vagy szimplan narcisztikus vagy, vagy csak kotodesi gondjaid vannak, es mikor melyulne a dolog el, akkor inkabb veget vetsz neki.

ma 12:29
 10/31 anonim válasza:

"abban sajnos igazad van, hogyha nővel vagyok, 3-4 hónap után f.szra vágyom, és a nőt teljesen hűvösen lekezelem emberileg, vitát provokálok hogy szakitson, de őt hibáztatom. Féfival vagyok uezt teszem, csak fordítva".

Tényleg elég nárcinak tűnsz..

ma 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!