Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza lehet vinni, vagy el lehet adni a használt fleshlightot?
Figyelt kérdés
Sajnos egy 18 cm-es fleshlightot vettem és nagyon zavar, hogy nem tudom tövig betolni. El lehet valahogy adni vagy valami?okt. 23. 08:52
1/9 anonim válasza:
Köszönjük a napi kamu kérdést, de a Fleshlight-nak letekerhető a vége, akármilyen hosszat át tudsz tolni rajta.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát az enyémnek biztos hogy nem letekerhető a vége, de köszi az értelmes kommentet :)
okt. 23. 09:06
3/9 anonim válasza:
Hat tenyleg eleg kreten kerdes volt. Mindegyiknek letekerheto a vege.:) szoval szep probalkozas
4/9 anonim válasza:
Kamufétises vagy 1-es, vagy mi a phasznak hisztizel egy kérdésen?
5/9 anonim válasza:
Rakd ki facebookra,hátha valamelyik ismerősödnek pont ilyenre van szüksége.
6/9 anonim válasza:
A Fleshlight fajtájára lennék kíváncsi...:D
Egyébként, ha tudod mekkora a farkad mérete, akkor miért vettél 18cm-est?!🙃
7/9 anonim válasza:
Emberek, komolyan ezen vitatkoztok? Van, amin átmenő lyuk van, van, amin nem. Nekem van mindkét féle.
Tök mindegy, hogy kamu a kérdés, vagy nem. De ha tényleg érdekel, van ilyen fétis, hogy valaki használt játékszerekre gerjed, ennek megfelelően piaca is van, bár nem től nagy. Romeón van olyan csoport, ahol ilyeneket hírdetnek.
8/9 anonim válasza:
az eredeti fleshlightnak letekerhető a vége, sőt nem csak le tekerhető hanem állítható is az a kupakja. tehát kérdés hogy te mit vettél.
9/9 anonim válasza:
Véleményem szerint neki nem rendes Fleshlight van. Lehet valami olcsó utánzat és annak nem letekerhető a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!