Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex srác vagyok, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srác vagyok, miért ódzkodnak tőlem a melegek, de mindkét nem is?

Figyelt kérdés
Biszexként aktív vagyok, és a melegek nagyon nagy része elutasít. Azt mondják mivel a farkam nőben is szokott lenni, (nőnek csak a puncijába meg a szájába rakom a farkam) ezért hagyjam őket békèn. A másik az, hogy azt gondolják hűtlen vagyok, hogy majd nővel fogom csalni őket, ezért párkapcsolatot nem akarnak. A nők akiknek megmondom hogy biszex vagyok, azt mondják, mivel férfi szájában és hátsójában is volt a farkam, meg mert csalnám őket férfival, ezért nem akarnak, mert sehogy sem tartanak biztonságosnak. Sem érzelmileg, sem nemi betegségileg. Ezek az indokok reálisak, vagy csak kifogások?
nov. 20. 11:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
33%
Én nem félek a biszexektől, melegek ugyan úgy megcsalják a másikat, legtöbb férfiatlan durván, egy biszex általában férfiasabb és fele annyi eséllyel lesz aidses
nov. 20. 14:23
 32/48 anonim ***** válasza:
69%
Mégis miért lenne fele annyi eséllyel aidses? 😅
nov. 20. 14:30
 33/48 anonim ***** válasza:
13%
Mert egy meleg csak melegekkel dug így 100%, egy biszex nőkkel is így feleződik az esély
nov. 20. 16:35
 34/48 anonim ***** válasza:
74%

Még szerencse hogy a 33 mas nem szaporodik, hú Bameg 🙈.

Mondaná a tanárom te olyan sötét vagy még a negró is világít a fejedben.

nov. 20. 16:40
 35/48 anonim ***** válasza:
84%

“vitát provokálok hogy szakitson, de őt hibáztatom. Féfival vagyok uezt teszem, csak fordítva.”

Keress fel egy pszichológust. Egyik nem sem érdemli meg a hisztikédet…

nov. 20. 18:35
 36/48 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon sokan provokálják a szakítást.
nov. 20. 18:59
 37/48 anonim ***** válasza:
71%
Ahelyett, hogy belátnád mennyire nárcisztikus és önző vagy mindenkit lepontozol és kritizálsz. Itt nem azzal van a baj, hogy biszex vagy hanem, hogy egy sunyi kis pondró aki érzelmileg és emberileg egy 0
nov. 20. 21:38
 38/48 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki. Jól jellemezted önmagad 🙈
nov. 20. 21:52
 39/48 anonim ***** válasza:
37%

Én lennék veled.

A biszex aktívak ők jók:)

Passzív vagyok.

Hány éves vagy?

nov. 22. 08:16
 40/48 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok
nov. 22. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!