Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van olyan párkapcsolatban,amiről tudja hogy nem feltétlen jó, de nem mer lépni?
És még én vagyok basztatva a helyesításomért 🤭
Kicsi, ha ugyan az a téma-séma
Nem lenne jóbb csiszolódnotok egymáshoz?
Sokkal egyszerübb mint szét költözni majd sirdogálni hogy milyen rossz egyedül.
Megver, megcsal, elveszi a pénzed, el kell tartanod?
Én ezeket átéltem és ez váló ok volt nálam nálad mi a megoldhatatlannak látszó probléma?
1/1 - talán nem véletlen az a b*sztatás, mert alig érteni, amit írsz! Mellesleg a sz9vegértéssel is akadhatnak gondjaid, mert amiket a válaszodban leírtál, olyanokat a kérdezp még meg sem említett...
--> ki b*sztatott egyébként, ahol egy olyan kérdésre, amelynél nem voltál megszólítva, mégis beadtad a hülye válaszodat?
"TÉMA-SÉMA" helyett inkább a téma-réma párost válaszd! Tudod, mit jelent a séma szó magyarul? Pld. követendő példát vagy pedig a társadalom által elvárt viselkedési módot. Na, ez a kettő ugyanaz.
Kérdező, dettó: esetleg te is átgondolhatod a saját kérdésedet, de ilyen egy igazi párkapcsolat. Nem olyan, hogy az egyik beveri a másik fejét, de KOMMUNIKÁLNI is tudni kéne egymással, nem?
Miért sírod vissza a szingli létet? Hiába sírod vissza, amikor már egyedül leszel, lehet, hogy pont az fog hiányozni, akit elhagytál, nem?
--> vagy kamu az egész kérdés, vagy echte ungarische Spezialität: azért sírunk, hogy együtt nevessünk VAGY azért sírunk, hogy sírjon velünk mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!