Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan reagáltok ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáltok ha valaki homofób, de nem feltétlenül felétek?

Figyelt kérdés

2022. szept. 1. 20:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Van sokminden amiben egyet tudok érteni, és van olyan homofób akinek én vagyok a normális meleg
2022. szept. 1. 20:16
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Sehogy. Az ő dolga. Nem fogod tudni és ne is akard megváltoztatni. Csak engedd el. Nem lehet mindenki elfogadó.
2022. szept. 1. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Sehogy. Egyáltalán nem érdekel, ki kiket utál és miért. Egyéni jog, felőlem mindenkinek szabad.
2022. szept. 1. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
A legtöbben csak neten, arc nélkül, név nélkül mernek keménykedni. Face to face már elszáll a bátorság. Fotelhuszárok.
2022. szept. 1. 23:03
 5/11 fannibabavagyokxd válasza:
82%
Van egy homofób barátom aki azt mondta hogy ő csak a fiuk felé homofób de a lányok felé nem és én ezt elfogadtam de azért bántott
2022. szept. 2. 06:05
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

Aki a legfröcsögőbb,azok mind vagy látensek,vagy pofára esett, vagy megcsalt melegek.Gondolják, ha nekik nem ment, akkor másnak kellemetlenkednek..

Ugye

" rablóból lesz a legjobb pandúr "

régi mondás és abszolút igaz, nemcsak a homofóbiára.A leglógósabb,leglustább dolgozóból lenne a leghajcsárabb, legszemetebb főnök...

2022. szept. 2. 06:17
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem foglalkozok vele

Az ő dolga

2022. szept. 2. 09:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert tegnapi nap folyamán beszélgetünk pár kollégámmal. És az egyik kérdezte, hogyha most lennének a választások akkor kire szavaznénk erre a az egyik kollégám mondott egy politukust és a másik pedig kérdezte, hogy neki nem e baj, hogy egy b*zira fog szavazni. A politikus tényleg meleg. És én nem tudtam miért az számít egy politikusnál, hogy meleg. Annak kéne fontosnak lenni milyen elvei vannak.
2022. szept. 2. 10:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akiknél a homofóbia érzése az alapvető személyiségük része. Nem feltétlenül a Pride-on tojásdobálós homofób, vagy az utcán b.ziverő homofób típus, de azért mégis van ellenérzés, viszolygás bennük a melegekkel szemben. (A homofóbiának különböző szintjei, fokozatai vannak.) Az ilyen típusú emberek, akiknek ellenérzéseik vannak a melegekkel, melegséggel szemben, sokszor betegségnek vagy perverziónak tartják a homoszexualitást, nem értik az okát, hogy mit szerethet egymásban két férfi. (Információhiány, tájékozatlanság.) Sokuk szerint ez visszataszító. (Persze 2 nővel ugyanez az már szexi. :)) Meleg férfiak esetén ez a negatív érzés, amit kiváltanak, már elég erős bennük ahhoz, hogy egy meleg személyben ne a teljesítményt lássák (jelen esetben a politikai teljesítményt vagy politikai elveket, nézeteket), hanem a racionalitást felülírja az érzelem, az a negatív érzelem, ellenérzés, viszolygás, amit az adott személy szexuális orientációja vált ki belőlük. ("Pfúj, gusztustalan, amit két pasi az ágyban egymással csinálhat, undorító.") Ezért van, hogy sok embernél fontosabb a szexuális orientáció ("Jajj, csak homokos ne legyen!"), mint a teljesítmény, a tapasztalat vagy a tudás. Az érzelmi reakciók felülírják a racionalitást. De minden más fóbiának is ugyanez az alapja.
2022. szept. 2. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem foglalkozok vele
2022. szept. 2. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!