Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha HIV tesztet akarok csinálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha HIV tesztet akarok csináltatni, akkor feltétlenül meg kell említenem, hogy meleg vagyok? Vagy hogy megy ez?

Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 01:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Miért kellene? Senkit nem érdekel, hogy otthon a négy fal között mit csinálsz, csak vért vesznek tőled és elküldik laborba.
2016. febr. 15. 01:46
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Szinte csak homárok csináltatnak tesztet.
2016. febr. 15. 03:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megemlíteni mert lényegtelen. Amúgy is van lehetőség névtelenül elmenni szűrésre de az orvosi titoktartás miatt úgyse fogja megtudni senki sem.
2016. febr. 15. 04:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
meg szokták kérdezni... aztán, mi van akkor, ha az vagy vállad is fel b+!
2016. febr. 15. 10:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#2- miért csak a homàrok??? Meg mért homàrok?? Mennyivel szebben hangzik hogy meleg.. nemkéne így beszélni.
2016. febr. 15. 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
6%

A melegek közt kicsit nagyobb az AIDS-esek aránya.

Nagy csajozógépnek tartom magam. Az utóbbi egy évben 7 nővel voltam. Van a fősulin egy meleg szaktársam. Pia mellett egyszer beszélgettünk erről. Nem hányom el magam a témától egyből, mint sokan. Elég monogám, kicsit talán lányos-nőies viselkedésű. Megkérdeztem hány sráccal dugott az utóbbi évben. Azt mondta 13.

2016. febr. 15. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Anonim, egy számot vagy egy kód-nevet kapsz, vagy adsz ezt pontosan nem tudom. Én meleg vagyok, és voltam már párszor, csak külföldön.

Viszont jópár tucat! hetero -nem közeli ismerős- volt nem is egyszer...

Ez sok mindent elmond a hetero-házas férfiak hűségéről, sexuális szokásairól, amivel általában csak a melegeket szokták megvádolni.

2016. febr. 15. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:
6%

7:

Statisztikák vannak arról, hogy a meleg férfiaknak az életükben sokkal több partnerük van átlagban, mint a heteró férfiaknak átlagban.

2016. febr. 15. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát, én meg tudom statisztika nélkül is, hogy a hetero férfiak úgy csalják a barátnőjüket, feleségüket, dug.nak mindent mint a lopott biciklit!

Húgomnak csupa nős, családos, terhes feleséges kérője/udvarlója/ érdeklődője akadt, és az ő barátnői is mind erről számolnak be.

Melegeknél természetes, hogy vannak partnerek...

De hetero nős férfiaknál már undorító hgoy milyen módon hazudnak, csalnak, kijátszanak....és egy csomó feleség tudja és tűri!

2016. febr. 15. 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:

És a legszebb, egy vidéki, bűbájos, Eger környéki májusi lagzi volt, ahol a húgom barátnőjével kikezdett az esküvő napján a vőlegény....!!!

Mivel a húgomról tudta, hogy le sem köpi!

Hát, keresett egy másik 'áldozatot"

Alsóbögyörösva..gpusztára leautóznak egy friss és ingyen pi..ért!!

És annyi kólikát össze lehet szedni hetero férfiaktól, hogy reggeli kávé mellé eszik a nők a Klion tablettát!!!

2016. febr. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!