Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan oldalak/helyek, ahol túlsúlyos melegek ismerkedhetnek másik, (nem feltétlen túlsúlyos) melegekkel? 22f
Figyelt kérdés
Mivel elég nagydarab vagyok (majdnem 2m és hb 140kg) nehezemre esik olyan embereket találni, akik az ilyen testtípusra buknak.2023. aug. 14. 17:45
1/10 anonim válasza:
Biztos vannak, csak nem biztos,hogy a kora neked megfelelne.
2/10 anonim válasza:
Aki a külsődet ismeri meg olyat nehezen fogsz találni, lehet hogy lesz valami amiőt is érdekli és majd úgy jöttök össze esetleg ami még egy jo oldal az Anotalk
4/10 anonim válasza:
Én 32 vagyok és bejönnek a nagy darab pasik.
5/10 anonim válasza:
Igazából mindent felszipkáztak a nagy oldalak mint a romeo meg tinder meg ezek. Szóval vagy kihalt vagy itthon el se terjedt de pl
Woofdate
Growlr
Biggercity
Scruff
6/10 anonim válasza:
2 méter mellé 140 kiló teljesen rendben van szerintem.
7/10 anonim válasza:
Az ötösnek igaza van, elég kihalt oldalak, de én a páromat az egyik ilyen oldalon ismertem meg. 95%-ban ugyanazok az arcok vannak az összes oldalon, de egy minimális eltérés lehet, ezért érdemes regisztrálni
8/10 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, a kérdező alkatához képest nem különbözöm jelentősen, nekem is nehéz partnereket találni, pedig alapvetően nem kívánok sokat.
9/10 anonim válasza:
Szívesen ismerkedek, írjatok nyugodtan! 31/F
10/10 anonim válasza:
Nekem is irhat ilyen "sumo" alkatú srác.. Én szeretem őket.. Amúgy külföldi oldal sok van, de azt nem hiszem hogy mind min. meleg vagy csak bi lenne. Inkább arról van szó, hogy könnyebb igy "pénzt keresni" .. Remélem ez a szokás itt nem fog elterjedni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!