Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy fogadtátok el a tényt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadtátok el a tényt, hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
nov. 3. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát muszáj volt, úgysem tudsz tenni ellene.
nov. 3. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én valahogyan nagyon könnyen és sorsnak gondoltam, viszont pont a melegek között volt legnehezebb érvényesülni... Hiába fogadtam el magamat, sehol nem találtam a helyemet és nagyon sokára lett párom. Abszolút senki nem gondol melegnek, kezdőként még csak passzív lettem volna, a tapló aktív bikák pedig nem szeretik a véleménynyilvánítást. :-) Pedig én nagyon nem hagytam magamat, amikor kihasználni és bántani is akartak. Márpedig ebből nem adtam csak azért, hogy farkat kapjak.
nov. 3. 22:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én igazából könnyen elfogadtam!Hiába küzdöttem volna ellene úgy sem változna semmi és csak emészteném magam egy olyan dolgon ,amin úgy sem tudok változtatni!Faszt szeretek ,faszt szeretek!Ez van!
nov. 3. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Törtem le szarvakat így egyébként, úgyhogy abszolút nem vagyok átlagos.
nov. 3. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szépen. Pont úgy mint azt, hogy nem szeretem a mákos tésztát, meg hogy a kedvenc színem a zöld. Helyette az volt nehéz elfogadni, hogy csupán emiatt nehezebb életem lesz amiért az ostoba társadalom megvet.
nov. 3. 22:35
 6/12 steven95 ***** válasza:
82%
Időrendben: nekem sose volt elején olyan pillanat amikor megijesztett volna a felismerés hogy fiúk/férfiak érdekelnek testileg ,sőt, természetesen hatott (általános alsó). Ezután azonban volt olyan átmeneti időszak amikor volt rossz érzés maszturbálás után, mert előjött a társadalmi elutasítás felismerése és az abból fakadó nyomás hogy nem lehetne-e erről leszokni vagy ritkítani a maszturbációk számát vagy hogy aggodalmaskodtam hogy nekem nem tetszenek a lányok és hogy ezt hogy leplezzem majd, mert nem akarok szembenézni a következményekkel (általános felső) Gimi előtt közvetlen voltam már annyira érett fejben hogy eltűnt a dolog misztikus volta hogy mi ez a vonzalom ami kisiskolásként még inkább heccelésre volt jó, magabiztosan éreztem ennek az akaratfüggetlenségét, eljött az új elfogadás a serdülő korral, mint megerősítés. Aztán egy darabig azt fogattam el hogy titkolom mert így jobb átvészelni a lelkemnek. Aztán már nem fogadtam el hogy titkolás következményit viseljem, s ekkor fogadtam el negyedszer(?) s végleg a dolgokat. Tehát itt elfogadás-lépcsők vannak, nálam legalábbis.
nov. 3. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A privát kérdésre a válaszom: Nem tudják, hogy az vagyok mert nem fedtem fel előttük.

5-ös voltam.

nov. 3. 23:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen és lépésenként.

Először azt hittem, hogy csak a természetes kíváncsiság miatt érdekelnek annyira más fiúk meztelenül. Ez volt az ártatlan naivság szakasz, kb. 10-11 éves koromig.

Aztán rájöttem, hogy a többi fiút messze nem érdeklik úgy a többiek intim tájai, mint engem. Ezt én a zavarodottság szakaszának hívom, 11-12 éves voltam.

Következő lépésben egyre intenzívebb homoerotikus fantáziáim támadtak. Sejtettem már magamról, mégis lehetetlen tartottam, hogy meleg legyek. Hihetetlennek tűnt. Miért pont én? Ez a tagadás szakasz úgy 13 évesen volt jellemző.

Még nem voltam 14, mikor egy idősebb fiúval, az ő kezdeményezésére (nem kellett sokat győzködnie) tisztán és egyértelműen meleg kalandba bocsátkoztam, amit végül rettenetesen élveztem. Annyira, hogy többször is megismételtük. Ez az élmény adta az utolsó lökést a végső elfogadáshoz.

nov. 4. 08:10
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsém volt ezzel. A családom elég liberális ilyen téren; a baráti körömmel voltak gondok, de aztán arra jutottam, hogy ha ezt valaki nem tudja elfogadni, azzal talán jobb is, ha nem barátkozom. Pedig elég fiatalon, 14 évesen coming outoltam. Most, harmincasként meg végképp szerencsés vagyok: a családom szereti a páromat (anyám konkrétan úgy kezeli, mint ha a fogadott fia lenne), a barátaim néha ugratnak a melegségemmel, bár sose bántó módon, de még a munkatársaim zöme is tudja, és nem problémáznak rajta.
nov. 5. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kiskoromban egy ideig alap volt hogy a fiúkat szeretem aztán jött egy pár éves korszak amikor rájöttem hogy a társadalom ezt nem nézi jó szemmel és megpróbáltam a lányokat szeretni de nem jött össze. Azóta meg én elfogadtam magam és ha más nem fogad el az már nem az én bajom
nov. 6. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!