Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadtátok el hogy melegek vagytok?
Én azt mondom szerencsés vagyok. Nem mondtam ki magamnak, de már kisfiúként tudtam, hogy a fiúk tetszenek. Habár mai napig emlékszem arra a lányra, akibe szerelmes voltam általános iskola első osztályában. Tény, hogy a mellette ülő fiúba is. Nem tudtam hová tenni a dolgot, így sokszor az ábrándozás arról szólt, hogy lány vagyok, s így pasizok.
Kevés információt kaptam a homoszexualitásról, de már felső tagozatban éreztem, hogy csak a fiúkra nézek máshogy. A filmek és sorozatokból is csak a férfiak tetszettek. Én könnyen elfogadtam, mert nekem a felnőttkor olyan messzinek tűnt, hogy nem éreztem fontosságát foglalkozni vele. S akkor még ismerkedni se nagyon tudtál.
Majd jött a tinédzserkor. Ekkor sem foglalkoztam vele túl sokat, hanem amikor 18 lettem bevillant, hogy nem maradhatok szűz. Akkor még a TV2 teletext oldalán irogattam, s amikor megtörtént az első csók onnantól tudtam, hogy a férfiak. A szülőkkel nem volt felhőtlen a viszony, így nem érdekelt a véleményük. Kizártam őket a szexuális életemből. Amikor pedig befejeztem a munkát már úgy voltam vele bármi lesz van keresetem.
Amit mai napig nem tudok elfogadni a munkahelyen való magánéletbe mászást. Nem tudom melyik a jobb. Ha nem veszik észre, s kavarnak vagy lejön rólad és tudják. Mindegyikkel volt dolgom. Erős megkülönböztetés nem volt, de szerintem inkább azért, mert átlagosan, férfias megjelenésű és viselkedésű vagyok
35/F
1 es válaszoló
Te milyen vagy aktív vagy passzív?
Aktív vagyok.
De a kezdetek kezdetén passzív szereppel próbálkoztam. Aztán egyszer úgy hozta a sors, hogy kipróbálhattam milyen aktívnak lenni. Azt tényleg élveztem, így azóta aktív vagyok.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!