Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy fogadtátok el hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadtátok el hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés
Szerintem felismerni könnyű, el is fogadni ezt már más tészta..
2023. dec. 10. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom szerencsés vagyok. Nem mondtam ki magamnak, de már kisfiúként tudtam, hogy a fiúk tetszenek. Habár mai napig emlékszem arra a lányra, akibe szerelmes voltam általános iskola első osztályában. Tény, hogy a mellette ülő fiúba is. Nem tudtam hová tenni a dolgot, így sokszor az ábrándozás arról szólt, hogy lány vagyok, s így pasizok.

Kevés információt kaptam a homoszexualitásról, de már felső tagozatban éreztem, hogy csak a fiúkra nézek máshogy. A filmek és sorozatokból is csak a férfiak tetszettek. Én könnyen elfogadtam, mert nekem a felnőttkor olyan messzinek tűnt, hogy nem éreztem fontosságát foglalkozni vele. S akkor még ismerkedni se nagyon tudtál.

Majd jött a tinédzserkor. Ekkor sem foglalkoztam vele túl sokat, hanem amikor 18 lettem bevillant, hogy nem maradhatok szűz. Akkor még a TV2 teletext oldalán irogattam, s amikor megtörtént az első csók onnantól tudtam, hogy a férfiak. A szülőkkel nem volt felhőtlen a viszony, így nem érdekelt a véleményük. Kizártam őket a szexuális életemből. Amikor pedig befejeztem a munkát már úgy voltam vele bármi lesz van keresetem.

Amit mai napig nem tudok elfogadni a munkahelyen való magánéletbe mászást. Nem tudom melyik a jobb. Ha nem veszik észre, s kavarnak vagy lejön rólad és tudják. Mindegyikkel volt dolgom. Erős megkülönböztetés nem volt, de szerintem inkább azért, mert átlagosan, férfias megjelenésű és viselkedésű vagyok

35/F

2023. dec. 10. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1 es válaszoló

Te milyen vagy aktív vagy passzív?

2023. dec. 10. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Aktív vagyok.

De a kezdetek kezdetén passzív szereppel próbálkoztam. Aztán egyszer úgy hozta a sors, hogy kipróbálhattam milyen aktívnak lenni. Azt tényleg élveztem, így azóta aktív vagyok.

Első voltam

2023. dec. 11. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Egy cseppet sem volt nehéz elfogadni, kivéve azt az egy dolgot, hogy még nehezebb lesz az életem a sok gyűlölködő, nem túl értelmes ember miatt. Az zavart, hogy még több igazságtalansággal kell szembesülnöm egy olyan dologért amiért nem tehetek és amiért nem is érdemlek büntetést a rosszindulatú primitív emberektől. Valahol már éreztem/tudtam, hogy pusztán azért mert kizárólag a saját nemünkhöz vagyunk képesek vonzódni, azért nem érdemlünk kirekesztést, utálkozást mert senkinek nem ártunk vele. Egyetlen egy éppkézláb érvet nem hallottam eddig a homofóboktól. Mindig ugyanazokat a gagyi "érveket" szajkózzák, amiket épp elméjű ember nem tud komolyan venni. Emiatt még csak eszembe sem jutott az, hogy megpróbáljak heteroként élni. Feleslegesnek tartottam és nem is tudtak volna rávenni arra. Mindig is túl makacs voltam ahhoz, hogy engedjek a társadalmi nyomásnak. Sose akartam annyira megfelelni másoknak mert tudtam, hogy akkor boldogtalanul pazarolnám az időt a halandó életemből amit aztán biztosan megbánnék.
márc. 19. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!