Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan fogadtátok el, hogy melegek vagytok?
Nem tudom,hogyan fogadjam ezt el.Megjelenésre és viselkedésre eléggé fiús,férfias vagyok, ugyanakkor a passzív szerephez vonzódom.
24/F
Azt hiszem, ez minden melegnek megterhelő folyamat, kinek korábban kinek később, de abban egyet érthetünk, egyikünk sem választotta ezt az élet formát, ezt dobta a gép, ha boldog akarsz lenni, el kell fogadnod a tényeket.
Én is teljesen fiús vagyok, a megjelenés/viselkedés nem jellemzik a homoszexualitást.
Ne a környezeteddel foglalkozz, hanem azzal amit legbelül érzel, és azt tedd amit helyesnek találsz. A környezeted valójában attól boldog hogy te boldog vagy, csak ők nem érezhetik azt amit te, mindenki a saját érzései alapján ítél.
A nemi identitásod nem választhatod, viszont aközött hogy egyedül, sóvárogva élsz, vagy élvezed az életed Igen.
Hidd el, ez nem tragédia, addig a jó amíg csak ennyi problémád van az életedben. Saját gyereked valószínűleg nem lesz (nyilván vannak/lesznek lehetőségek) de nem csak az tud hasznos tagja lenni a társadalomnak aki gyereket nevel.
Hát nekem az elfogadás már ovis korban végbement (megkérdeztem az ovónőt, hogy fiúk miért nem ölelgethetnek fiúkat, mire csak annyit mondott, hogy mert csúnya és nem való. Eldöntöttem, hogy a felnőttek hülyék és csak azért is fiúkat ölelgettem)..
De szerintem elég lehet ha beszélgetsz másokkal erről. Barátokkal, esetleg anotalkon. Egész normálisakat is ki lehet fogni. 18/f
Hasznos lenne megkérdezned magadtól, hogy miért nem tudod elfogadni. Sokszor az a probléma hogy a kirekesztőbb társadalom miatt az ember úgy nő fel, hogy tele van homofób beidegződésekkel.
Ha neked is vannak ilyen ellenérzéseid a melegekkel szemben, akkor szerintem írd ki őket itt gyik-en. Lehet, hogy le fognak szólni érte néhányan de ha építőjelleggel teszed fel a kérdést, akkor lesznek normális válaszok is. Ha pedig már meg vagy győződve róla hogy a homoszexualitás sehogy sem erkölcstelen (mert hogy nem az), úgy neked is könnyebb lesz elfogadnod és kiállnod magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!