Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek ha nem tudom magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom magam elfogadni igy és rosszul erzem magam ettol mindig?

Figyelt kérdés
nov. 3. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha meleg vagy akkor miért éreznéd magad rosszul ha hozzáérsz egy fiúhoz? A heterók érthető okból nem éreznék jól magukat hiszen ők a lányokhoz vonzódnak, na de te pont nem vagy hetero, ezért nem értem ezt. Na meg mi az, hogy kéne? Csak ahhoz a fiúhoz érsz hozzá aki bejön neked és engedi azt, hogy megközelítsd. Nem kötelező.
nov. 3. 12:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, értem, hogy nehéz helyzetben vagy minden egyes ember, aki a szexualitásával küzd, ezen megy keresztül. Lehet, hogy némelyikünk nehezebb helyzetben van, míg mások könnyebben veszik. De az biztos, hogy szenvedés ezen átmenni egy olyan világban, ami nem nekünk volt teremtve. Hallgass meg, 20 éves vagy, fiatal és tele vagy élettel. Milliók lennének képesek ölni csak azért, hogy újra fiatalok lehessenek. Meg kell értened, hogy egy olyan dologról van szó, amit sohasem fogsz tudni megváltoztatni magadon, szóval meg kell tanulnod ezzel élni. Tudom, nem könnyű, de nem vagy egyedül! Több millió meleg van ezen a földön, és bár sokuknak nehéz, hiszen börtönbe kerülhetnek csak azért, mert azonos nemű embert szeretnek (vagy akár rosszabb), ott van a másik oldal is, ahol boldog és teljes életet tudnak élni. Srácok, akik 16, 18, 20, 23, 25 évesek, tehát korodbeliek, és nyíltan vállalják, hogy melegek, mert vannak olyan helyek, ahol ezt nem ítélik el. Szóval bármilyen gondod is van, tudd, hogy tudsz rajta változtatni. Nem fogad el a környezeted? Költözz más városba/országba. Nem fogad el a családod? Adj nekik időt; mi sem fogadjuk el magunkat egyik napról a másikra. És legrosszabb esetben, ha sohasem fogadnának el (ami nem gyakori), akkor találsz magadnak választott családot. Néha a vér nem jelent semmit, mert előfordulhat, hogy egy teljesen idegen jobban szeret téged, mint a saját családod. Menj fel YouTube-ra vagy TikTokra, és nézz coming out videókat. Több ezer srác minden korosztályban, minden nyelven tesz fel coming out videókat. Nekem ez nagyon segített. Vagy nézz sorozatokat, ott van például a Heartstopper, Love Simon, Love Victor, Young Royals vagy más filmek, sorozatok. Teljesen normális, ha két srác szereti egymást. Ha esetleg lenne kedved beszélni, nyugodtan írj bármikor 22/F
nov. 4. 13:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Az olyan sorozatok mind hazugsagok, a valodi vilag nem ugy mukodik ahogy a sorozatokba bemutatják
nov. 4. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Love Victor szerintem reálisabban mutatja be a dolgokat. Igen sohasem lesz teljes reálisan bemutva a dolog. Meg ott van az a tény is, hogy nem euróbaban játszódnak a legtöbb ilyen filme meg sorozatok. De ha szerencsés vagy, akkor találhatsz magadnak olyan srácot aki szeretni fog téged olyannyira mint te őt.
nov. 4. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Fogadd el magad.
nov. 7. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!