Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom magam elfogadni igy és rosszul erzem magam ettol mindig?
Figyelt kérdés
nov. 3. 07:46
1/15 anonim válasza:
Van egy közvetlen jó barátod akivel ki tudod ezt beszélni? Nagyon sokat tud segíteni.
2/15 A kérdező kommentje:
Heterová tud varázsolni? Mert rajtam csak az segítene
nov. 3. 08:42
3/15 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá akkor nagy bajok lesznek veled.. hidd el ez tapasztalat.. esetleg keress fel egy pszichológust, nincs semmi gond veled..
4/15 A kérdező kommentje:
Ennél nagyobb bajom már úgyse lehet
nov. 3. 08:48
5/15 anonim válasza:
1 de lehet, hidd el
2 pont ezért menj el egy pszichológushoz
6/15 A kérdező kommentje:
És mit tud segiteni? Semmit
nov. 3. 09:08
7/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én 18-19 éves koromig nem ismertem be. Kis városban élek, így tartottam a környezetem, barátaim, családom kritikájától. Ekkor már dolgoztam, akár el tudtam látni magamat is. Az én életem, nem az előbb említetteké, így elhatároztam, hogy aki nem tud ezzel együtt élni nincs szükségem rá. Végül egyébként mindenki elfogadott így. Jó dolog, ha esetleg sikerül összeismerkedned egy szintén meleg emberrel, akiben elsősorban barátságot keresel és persze ő is így áll hozzád. Az elsődleges cél az, hogy saját magadat elfogadd, hogy belásd: rajtad kívül több millió ember van a cipődben, ezt ennyi ember képes volt meglépnie, neked miért ne menne? Én 19 évesen coming outoltam, de utólag bánom egy kicsit, hogy eddig vártam vele. Nem azt bánom, hogy nem mondtam ki (nem muszáj), hanem hogy nem éltem meg és inkább örlődtem magamban és utáltam magam. Hidd el, a melegek 99%-nál pontosan úgy kezdődik ez, mint ahogyan most te is érzel. Fel a fejjel!
8/15 A kérdező kommentje:
20
nov. 3. 09:57
9/15 anonim válasza:
Miért gondolod azt, hogy alattomos dolog melegnek lenni? Mert kb pont olyan mint balkezesnek lenni, csak a hülye társadalom megvet minket a semmiért.
10/15 A kérdező kommentje:
Mert rosszul vagyok tole ha arra gondolok egy masik fiuhoz kene érnem
nov. 3. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!