Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Transz férfinak mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transz férfinak mennyire vannak esélyei meleg férfiaknál?

Figyelt kérdés

Én egy transz férfi vagyok (női testbe születtem de férfinek érzem magam úgy is élek hormondok meg minden)

Eddig egy konkrét párkapcsolatom volt egy fiúval de ott néha ő volt a bottom néha én ez változó volt.

A kapcsolatunk véget ért és úgy érzem hogy újra elkezdenék ismerkedni csak félek ettől mert még sose voltam ilyen aktív ismerkedős fázisba vele is csak véletlen botlottam bele. A lényeg hogy én transz férfi vagyok inkább bottom/passzív szerepben de nem tudom milyen esélyeim lehetnek. Ti meleg/bi férfiak össze tudnátok jönni egy transz férfival?

(Még mielött kérdés lenne hormonterapiát elkezdtem viszont műtétem nem volt és abbol is csak a top surger/mellműtétet szeretném deréktól lefelé semmit)

okt. 31. 21:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
privátban is küldheted. meg esetleg , hogy merre laksz, hány éves vagy.
nov. 1. 10:30
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

meleg férfiaknál nem nagyon van esélyed, full aktívként mondom

Viszont a biszexeknek igazi főnyeremény lehetsz

nov. 1. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk amíg sokak szemében sex=gender addig ezt a kérdést nehéz megválaszolni. Mivel azt, hogy kit találunk vonzónak nem mi döntjük el ezért szerintem bőven lehet esélyed bárkinél valszeg top surgery után nagyobb.
nov. 1. 11:12
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Szeretnelek megismerni.
nov. 1. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Mivel nincs farkad, kb semmi esélyed a melegeknél, nekünk tényleg kell a farok vagy így, vagy úgy, a felcsatolható az nem jó. Biszexek esetleg, vagy más transzok hamarabb vevők az ilyesmire.
nov. 2. 01:57
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Szia, melegként vagyok 5 éve kapcsolatban egy transz sráccal. Úgyhogy fel a fejjel, lesznek akik visszautasítanak, de lesz olyan is, akinek meg így fogsz tetszeni.
nov. 2. 10:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A szexben a biológiai nem számít, így én sajnos nem tudnám túltenni magam azon, hogy nemhogy nincs farkad, de még puncid is van, szóval nekem nem működne a dolog.
nov. 3. 07:17
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy?
nov. 4. 00:07
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

0%

a meleg ferfiak mas fefiakkal ismerkednek

ferfi = kukija van.

tehat punival nincs eselyed meleg ferfinal.

nov. 4. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!