Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiaknak miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiaknak miért nem mindegy milyen vastag a pénisz?

Figyelt kérdés
Az ánusz úgyis nagyon szűk. Nem?

2023. dec. 28. 19:51
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
A nagy izgatóbb látványra is.
2023. dec. 28. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Ahogy a nőknél sem, melegeknél sem a hossz számít, hanem a görbület és a vastagság.
2023. dec. 28. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
Pont hogy a hossz számít. A hosszú sose vékony.
2023. dec. 28. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Vannak sokan akik azt hiszik hogy a nagyobb, nagyobb élvezetet ad=kezdők.

Vannak akik szeretik hatalmas dildóval játszanak és azt gondolják a kisebbet nem fogják érezni.

A rutinos valóban melegeknek ez nem igazán számít akik már kapcsolatban gondolkodnak vagy fixben, ebből elég kevés van és ezért marad a nagy hang a nagy faxért.

2023. dec. 28. 20:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagosan vastag péniszű aktív pont jó lenne. Kicsit szűk vagyok.
2023. dec. 28. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Pont anál miatt nem mindegy a vastagság
2023. dec. 28. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a lényeg, hogy jól kitöltsön
2023. dec. 29. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem még sajnos nem dugtak meg, azonban pont a vékonyabbat tudnám befogadni.

Amit írt valaki, hogy "a hosszabb az eleve vastagabb", ez nem minden esetben felel meg a valóságnak. Az európai átlag 13.5 centiméter hossz (lásd: penis map, pénisztérkép, guglizzatok rá), és tudom, a 16 centim nem a leghosszabb, de az átlagnál kissé mégis hosszabb, ugyanakkor átmérőre kisebb az enyém az átlagostól (3.5 cm). Más szóval elég vékony, de viszonylag hosszú pöcsöm van.

2023. dec. 30. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, a látvány sem mindegy, de az az érzés, hogy jól kitölt, kicsit feszít - óriási élvezet... Nekem benne van az is, hogy dominálnak...
2024. febr. 3. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!