Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiaknál jellemző az hogy az egyik fél sír a másik után?
Figyelt kérdés
a feminin férfiakat leszámítva2023. febr. 23. 16:41
1/14 anonim válasza:
Igen.Ha szeretek valakit és az elhagy,akkor igen.
Saját érzésem írtam le, átéltem,sajnos.
2/14 A kérdező kommentje:
sajnálom. :(
2023. febr. 23. 17:07
4/14 anonim válasza:
Csak magamról tudok nyilatkozni, én lehet kicsit lelketlen vagyok. Legtöbbször én lettem átb*va, nem pedig fordítva, én már első találkozásnál leszögeztem nyíltan, ha tudtam nem fog működni. Amikor engem "dobtak", az elég rosszul esett, de sírni nem sírtam, kb 1-2 hét alatt mindig sikerült elfeledni. Szerelembe nem esek túl könnyen, max erős érzelem, ami kialakult, de túléltem a csalódást.
5/14 anonim válasza:
Az "eldobás" minősége azért befolyásoló.
Nálam azért volt sokkszerű,mert nem volt előzménye, nagyon sok megalázással és gúnnyal járt,amit nem érdemeltem volna.Eddigi egyetlen párom volt,aki miatt ennyire összetörtem,talán azért, mert eddig ő volt,akit a legjobban szerettem.
Már csak emlék,túléltem :)
7/14 anonim válasza:
Van bizony és nem csak utána ...
8/14 anonim válasza:
Persze hogy van. Ha veget er egy kapcsolat, esetleg a randi nem ugy alakul. En is sirtam pedig 28 eves vagyok. Nekem konkretan hetekbe telt az adott illetot feldolgoznom. Es igazabol meg most is beszelunk neha, ha van kedve.
9/14 anonim válasza:
Hetek alatt elfeledtek valakit? Miféle érzelmeitek vannak? Nálam minimum egy év, sírással, depresszióval. Ezért nem is érdekel már az egész.
10/14 anonim válasza:
Mindig vannak jelek, csak figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!