Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz férfinak mennyire vannak esélyei meleg férfiaknál?
Én egy transz férfi vagyok (női testbe születtem de férfinek érzem magam úgy is élek hormondok meg minden)
Eddig egy konkrét párkapcsolatom volt egy fiúval de ott néha ő volt a bottom néha én ez változó volt.
A kapcsolatunk véget ért és úgy érzem hogy újra elkezdenék ismerkedni csak félek ettől mert még sose voltam ilyen aktív ismerkedős fázisba vele is csak véletlen botlottam bele. A lényeg hogy én transz férfi vagyok inkább bottom/passzív szerepben de nem tudom milyen esélyeim lehetnek. Ti meleg/bi férfiak össze tudnátok jönni egy transz férfival?
(Még mielött kérdés lenne hormonterapiát elkezdtem viszont műtétem nem volt és abbol is csak a top surger/mellműtétet szeretném deréktól lefelé semmit)
Érdekes kérdés.
Én szeretem ha a valakim nőies. Legalább egy kicsit...
Ha full pasis vagy akkor max. ilyen barátság extrákkal kapcsolat lehetne.
Ui:ha ehez puncid van,hogy viszonyulsz a sexhez?
Te felcsatolhatóssal operálnál?
Orál?
Anál?
Ha én lennék a az aktív/top akkor felcsatolhatós szerintem ez az egyetlen út olyan téren de én tényleg jobban szeretek passzív lenni.
Orállal nincs bajom csak ne nekem adják, anált mint befogadó fél még nem próbáltam
Meleg ferfiaknal puncival semmi eselyed nincs.
biszex/hetero ferfiaknal lesz eselyed
4-es hetero férfiaknál nem lesz és nem is szeretnék esélyt
Meleg férfiaknál meg változó, nem a többség de beszéltem olyannal aki teljesen melegként akár lefeküdne transzal és olyannal is aki nem. De mindkettőt elfogadom és bármilyen furcsa lehet de mondjuk én transzként nem jönnék össze másik transzneművel
Én biként mindig lányos külsejü fiúkat keresek.
Érdekes lehet a forditottja. Nem gondolom,hogy tartós kapcsolat lehetne köztünk.
-Hetero pasikat szerintem élböl felejtsdel (van aki állitja magárol miközben faszról faszra ugrál és teleszájal szopik) na náluk nyerő leszel.
-A melegek nagyon kérdésesek a punci miatt...bár a csak aktivoknál egész jo eselyel rúgsz labdába. De ott is van aki szereti és igényli a farkat (jól megdugott és után leszopott) nála biztos off.
-a bi pasiknál van legjobb esélyed,pláne olyanoknál akik inkább a meleg verzió felé orientalódnak. Vagy érdeklödnek (pl:én) a furcsa dolgok iránt...de ugye itt a párkapcsolat a lényeges nehézség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!