Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfi vagyok, nyiltan vállalom, és ez vonzó a biszex férfiaknak?
Egyszer volt egy ilyen kollégám, egy elvált aki hasonló érzéseket táplált felém.Ő mentálisan tiszta volt,azt hiszem, de nyomulós.
De nem tudnék olyannal lenni, akinek nem vagyok biztos az identitásában és nem bíznék meg benne.
Főleg, ha kapcsolatról lenne szó.
Párom biszex és egyáltalán nem ilyen.
Nem egyszerre akar fiút és lányt, hanem neki úgymond mindegy, hogy akibe beleszeret az fiú, vagy lány, ugyanúgy vonzódik mindkét nemhez.
De ettől még nem lép félre, meg ilyenek.
Énelőttem házas volt. A házassága utolsó két éve alatt nagyon megromlott a kapcsolatuk, de akkor sem lépett félre. Szóval ez csak általánosítás, hogy a biszexek félrelépnek.
Mi november óta vagyunk együtt és nagyon boldog, harmonikus a kapcsolatunk.
1-es vok.
Mivel szeretem olvasni,ha valaki megtalálja a boldogságot /ha már én nem tudtam/, akkor nagyon örülök neki és sok boldogságot,hosszú és szép közös életet kívánok a 2-esnek és minden hasonlónak ! :)
Ő továbbra is biszexnek vallja magát és úgy gondolom, hogy ezt senki más nem tudhatja nála jobban - se én, se te (főleg, hogy nem ismered :)
Ja és nagyon határozottan tisztában van vele, hogy "fiu-e vagy lány", meg azzal is, hogy kibe szerelmes.
Azt egyértelműen mondhatom, hogy ő nem kérne olyat, hogy mellettem félreléphessen nővel. Ha esetleg valamikor úgy alakulnak, hogy szakítunk egy nő miatt, az persze nagyon szar lenne, de ugyanúgy szakíthatnánk egy pasi miatt is... ami akkor is ugyanúgy megtörténhet, ha meleg, ugye. Szóval ez engem nem érdekel.
Persze megértem, amit írok! Mert biztos sok bizonytalan, csapodár van a bi pasik között IS! Meg olyanok, akik csak titokban fiúznak.
De itt van pl a párom, aki mindig is csak komoly kapcsolatot keresett, egyáltalán nem fékreképős, nem akar harmadikat stb. Ő azt mondta azért is adta fel anno hogy fiúkkal ismerkedjen, mert folyton csak az előítéleteket kapta a meleg srácoktól amiért ő bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!