Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfi vagyok, nyiltan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfi vagyok, nyiltan vállalom, és ez vonzó a biszex férfiaknak?

Figyelt kérdés
Egyszerűen úgy érzem, vonzom a passzív biszex férfiakat, de nem értik meg, hogy nem akarok biszexuálissal lenni sehogy sem. Erkölcsileg nem fér nekem az bele, hogy velem csalják meg a nőjüket, és az sem, hogy rajtam éljék ki magukat. Sok biszex elmondta, hogy valójában melegnek érzik magukat, de ahhoz hogy ebben biztosak legyenek, rendszeresen kellene nekik a meleg szex. Azt is észrevettem biszex férfiaknál, hogy rólunk, melegekről valamilyen tévképzeteik vannak, hogy az aktív melegek a nőiesen viselkedő passzívokat szeretjük. Én ezeket hímringyónak tartom. Volt biszex, aki azt mondta szerelmes belém is, meg a nőjébe is, és egyikünket sem akarj kihasználni, de nem tehet arról hogy biszex, és ez ezzel a kettősséggel jár. Nekem meg olyanok, mint akik mentálisan nem teljesen tiszták. Biztos nem mind ilyen, de egy idő után ez kiütközött már akkor is ha csak beszélgettünk. Más melegektől kérdezem, hogy ti hogyan látjátok a biszex férfiakat? Ti is vonzátok a biszexeket? Volt-e vkinek tartós kapcsolata biszexel?
2022. júl. 21. 16:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Írtam, hogy nem csalta meg. Akkor sem lépett félre, amikor már annyira rossz volt a kapcsolatuk, hogy már szex sem volt.
2022. júl. 21. 17:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én úgy látom nem tudsz tul lépni az elöitéleteuden és annak ellenére hogy a 7 es a korábbi hsz ében leirta hogy még a házasságuk végén sem csalta meg a nejét még mindég ezt firtatod. Neharagudj, nem bántásból mondom, de mért akarod neki bebizonyítani hogy a pérja biztos félre fog lépni. Inkább örülnél nekik hogy rendben vannak.

Egyébbként meg nem azon múlik, hogy az embernek milyen a szexualitása hogy félre lép e. Egy hetero és egy meleg is ugyan úgy félre tud lépni, a szeméyliségtöl, intelligenciától (érzelmi töl is), kapcsolat minöségétöl és még sorolni lehetne hogy mitöl függ hogy félre lép e vagy sem. Ha tényleg szereti valaki a párját, nem fog félre lépni, akármekkora legyen a csábítás.

Igaz ez csak az én véleményem.

2022. júl. 21. 17:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Taszítom őket

Mert én vállalom magam

Így nem próbálkoznak nálam, faluban lakok és nem szeretnék hogy ki derüljön.

Sok van minden korcsoportban 1-2 fő, inkább egymás társaságát keresik. De tudom hogy ők a Feleségüket nem ápolják max. Évent 4alkalom.

Ja ezt más városainak olvasni,

Faluba mindent ki tudsz deríteni a másikról. Nem érdemes titkolózni hamarabb tudja a szomszéd mint te magad hogy meleg vagy.

2022. júl. 21. 17:41
 14/19 A kérdező kommentje:
12es ha nem csalta meg a nejét ferfivel, akkor honnét tudta hogy biszex? Válás után jött rá? Valamikor kellett hogy férfival is szexeljen. Vagy házasság elött, vagy az után.
2022. júl. 21. 17:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt szerettem volna érzékeltetni a példánkkal hogy tök mindegy bi homo vagy hetero valaki. A belső értékrendje számít. És bőven találni bi pasik között is olyat aki nem csalja meg a párját.

De azon el lehetne gondolkodni hogy ti miért mindig csak olyanokba futottok bele akik igen! Vagy hogy miért lesz sok bi pasi bizonytalan, kicsapongó.

Esetleg talán szerepe van ebben annak is hogy ők még a mi kisebbségünkön belül is előítéleteket kapnak??!

2022. júl. 21. 17:46
 16/19 A kérdező kommentje:
15. A biszexeket a leszbikusok sem kedvelik. Ugxanaz miatt, mint amiért a melegek többsége sem.
2022. júl. 21. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
13, ha faluhelyen rólad tudják, hogy meleg vagy és a falu mindent tud, akkor azt is tudják, hogy ők biszexek. Akkor milyen lebukásról beszélünk?
2022. júl. 21. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
12es vagyok. Nem tudjuk a múltját. Lehet épp tini évei alatt voltak neki kalandjai haverokkal. De még ha nem is volt, te honnan tudtad hogy meleg vagy mielött lefeküdtél egy férfival? De mindegy. Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak a biszexekkel, de ennek ellenére nem kellene általánositanod. Tudod ugyan igy gondolnak rák úgy általában azok akik elitélik a másságot. Néhány f@sz miatt az egész meleg társadalom egyforma nekik, pedig vannak ugyan olyan normális hétköznapi emberek köztünk. Mindig van kivétel, és nem 1!
2022. júl. 21. 19:01
 19/19 anonim ***** válasza:
91%

11 éve élek együtt egy biszex férfival - és mielőtt nekem is azt írnád, hogy akkor ő meleg, nem, ő továbbra is bi, de egy férfi mellett, azaz mellettem, találta meg a boldogságot. Sosem csalt meg, én sem őt és 100%-ig biztosak vagyunk, hogy ez így is marad, mert szeretjük egymást.

Az, hogy te csak olyan biszexuálisokkal találkozol, mint amilyenekről írsz, ugyanazért van, amiért olyan meleget is nehéz találni, aki tényleg komoly, tartós, szerelmi kapcsolatot keres és hűséges.

Egyetértek azzal, amit már előttem is leírtak, elég gáz, ahogy néhány meleg általánosítva megítéli a biszexeket - ugyanúgy, ahogy a heterok minket melegeket-, és senki ne csodálkozzon, hogy ha így áll alapból a másikhoz, akkor egy rendes embert se ismer meg.

2022. júl. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!