Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfi vagyok, nyiltan vállalom, és ez vonzó a biszex férfiaknak?
Kérdező, én úgy látom nem tudsz tul lépni az elöitéleteuden és annak ellenére hogy a 7 es a korábbi hsz ében leirta hogy még a házasságuk végén sem csalta meg a nejét még mindég ezt firtatod. Neharagudj, nem bántásból mondom, de mért akarod neki bebizonyítani hogy a pérja biztos félre fog lépni. Inkább örülnél nekik hogy rendben vannak.
Egyébbként meg nem azon múlik, hogy az embernek milyen a szexualitása hogy félre lép e. Egy hetero és egy meleg is ugyan úgy félre tud lépni, a szeméyliségtöl, intelligenciától (érzelmi töl is), kapcsolat minöségétöl és még sorolni lehetne hogy mitöl függ hogy félre lép e vagy sem. Ha tényleg szereti valaki a párját, nem fog félre lépni, akármekkora legyen a csábítás.
Igaz ez csak az én véleményem.
Taszítom őket
Mert én vállalom magam
Így nem próbálkoznak nálam, faluban lakok és nem szeretnék hogy ki derüljön.
Sok van minden korcsoportban 1-2 fő, inkább egymás társaságát keresik. De tudom hogy ők a Feleségüket nem ápolják max. Évent 4alkalom.
Ja ezt más városainak olvasni,
Faluba mindent ki tudsz deríteni a másikról. Nem érdemes titkolózni hamarabb tudja a szomszéd mint te magad hogy meleg vagy.
Én is ezt szerettem volna érzékeltetni a példánkkal hogy tök mindegy bi homo vagy hetero valaki. A belső értékrendje számít. És bőven találni bi pasik között is olyat aki nem csalja meg a párját.
De azon el lehetne gondolkodni hogy ti miért mindig csak olyanokba futottok bele akik igen! Vagy hogy miért lesz sok bi pasi bizonytalan, kicsapongó.
Esetleg talán szerepe van ebben annak is hogy ők még a mi kisebbségünkön belül is előítéleteket kapnak??!
11 éve élek együtt egy biszex férfival - és mielőtt nekem is azt írnád, hogy akkor ő meleg, nem, ő továbbra is bi, de egy férfi mellett, azaz mellettem, találta meg a boldogságot. Sosem csalt meg, én sem őt és 100%-ig biztosak vagyunk, hogy ez így is marad, mert szeretjük egymást.
Az, hogy te csak olyan biszexuálisokkal találkozol, mint amilyenekről írsz, ugyanazért van, amiért olyan meleget is nehéz találni, aki tényleg komoly, tartós, szerelmi kapcsolatot keres és hűséges.
Egyetértek azzal, amit már előttem is leírtak, elég gáz, ahogy néhány meleg általánosítva megítéli a biszexeket - ugyanúgy, ahogy a heterok minket melegeket-, és senki ne csodálkozzon, hogy ha így áll alapból a másikhoz, akkor egy rendes embert se ismer meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!