Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek Magyar Péter...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Magyar Péter miniszterelnökként empatikus lenne a melegekkel szemben?

Figyelt kérdés
Hiszen ő maga is érintett (finoman fogalmazva), és állítólag legendás étvággyal rendelkezik...

okt. 20. 04:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%
Férfias, de van egy bi kisugárzása. Simán el tudom képzelni, hogy volt pasival (aktívként), de tuti nem meleg. És jelentősége sincs. Mondjuk én térdelnék…
okt. 21. 08:34
 22/28 anonim ***** válasza:
Megszünne a melegellenes propaganda, és szerintem kivenné az alkotmányból az apa a férfi, az anya a nö idiótaságot, és talán a nem változtatás lehetöségét is visszaállítaná, de többet nem tudok elképzelni. Pl. melegházasságot nem hiszem, hogy támogatná. Szóval békén hagyná a melegeket szerintem, de ennyi. nem hiszem, hogy több jogokat adna nekünk. Még nem tart ott a társadalom.
okt. 21. 11:07
 23/28 anonim ***** válasza:

"Megszünne a melegellenes propaganda, és szerintem kivenné az alkotmányból az apa a férfi, az anya a nö idiótaságot, és talán a nem változtatás lehetöségét is visszaállítaná, de többet nem tudok elképzelni. Pl. melegházasságot nem hiszem, hogy támogatná. Szóval békén hagyná a melegeket szerintem, de ennyi. nem hiszem, hogy több jogokat adna nekünk. Még nem tart ott a társadalom."

Azt te sosem tudhatod, ha ezzel lehet úszítani embereket, akkor ő is folytatni fogja. Az alkotmányon csak akkor tudna változatni ha 2/3-os többsége lenne.

okt. 21. 13:17
 24/28 anonim ***** válasza:
A radikális jobboldal taktikája az uszítás, ezt a részt továbbra is ök fogják vinni. Az alkotmánnyal kacsolatban igazad van, a 2/3-ról megfeledkeztem.
okt. 21. 13:23
 25/28 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy liberálisabb politikai vezetés kéne, MP folytatna mindent, ő nem hozna változást, max annyiban hogy a hatalma nem lenne annyira stabil. És alatt max megtűrt emberek lennének LMBT-k. Itthon a "polgári, konzervatív" szélsőjobboldal kódszavai, nincs itthon hagyománya a jobbközépnek.
okt. 21. 13:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek, de ugy gondolom, hogy MP mar egy jo atmenet lehetne a liberalis kormanyzas fele. El kell telnie egy kis idonek, hogy az orszag megvalasszon egy liberlia kormanyt, egy Fidesz utan ez elkepzelhetetlen, de MP mar egy fokkal liberalisabb, mint a Fidesz. Plane, ha nem lenne 2/3-a, talan mas partok es hangok is megerosodnenek, ahogy egy normalis demokraciaban. Szoval nekem se szimpi a csavo, de mas alternativat nem latok jelenleg ahhoz, hogy levaltsuk ezt a jelenlegi rendszer, ugyhogy emiatt tamogatni fogom. Meg mindig jobb megturtnek lenni, mint kiutaltnak.
okt. 21. 14:05
 27/28 hungaroboy ***** válasza:
100%
Dehát most se utálják ki a melegeket. Én a fideszt biztos nem ölelem a keblemre de annyi szent, hogy miféle konzervatív rendszer az, miféle melegellenes diktatúra az, ahol simán lehet prideozni meg homo/lezbikus konferenciázni? Az nem konzervatív rendszer, maximum a handabandája az, de a tettei nem. Ez abból is látszik, hogy a rendszer emberei még egy Mi atyánkot se tudnak elmondani, úgyhogy nekik a "konzervatív, keresztény, családbarát" hablaty csak egy felvett szerep. Már Simonka György (Fidesz) is megmondta egyenesen, hogy a fidesz tele van melegekkel. Az alkotmányt/alaptörvényt is azért módosították ilyenre amilyen, meg a könyvfóliázást is azért csinálták, hogy kifogják a szelet a szélsőjobb vitorlájából.
okt. 21. 21:27
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Tuti, hogy volt már pasival. Miért ne lenne empatikusabb?
okt. 22. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!