Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Magyar Péter miniszterelnökként empatikus
lenne a melegekkel szemben?
Igen, a 10-es mondanivalójában sok igazság van, egy demokráciában a kormányok kénytelenek igazodni a többségi társadalom ízléséhez, ellenzékiként meg azt mondanak tét nélkül amit akarnak ugyanazok a szereplők.
Kérdező, nyugodtan edd meg a hócipődet, legalább mi kapjuk meg a neked szánt mikuláscsomagot a mikulástól. A virgácsot megtarthatod magadnak, azt nem bánjuk.
okt. 20. 12:04
Miután a Tisza párt visszavonta a támogatást Lajos Bélától erzsébetvárosi jelölttől az önk. válaszstáson, mert kiderült róla hogy meleg és hogy látványosan kerüli a témát MP, szerintem rohadtul nem lenne empatikus a melegekkel.
Nem tudom mit vártok tőle?
okt. 20. 12:50
Azon spekulálok, hogy azért írja ki a kérdező az ilyen kérdéseket, mert ezzel akarja sulykolni hogy MP meleg méghozzá azért, hogy ezzel járassa le. Csakhogy: ha ezt a szocializmusban csinálták volna még működött volna, de ma 2024-et írunk, úgyhogy a Megafon eltévesztette az évszámot... nem kicsit. Nem csodálkozom rajta, mert eléggé Rákosista-stílusú propagandát nyomnak... lemaradtak néhány évtizeddel a történelemben, s most ennek a lenyomatát látjuk. Nem veszik észre hogy amíg ők visszafelé lépdeltek a történelemben, addig mi előre.
okt. 20. 13:13
„állítólag legendás étvággyal rendelkezik” Honnan ez az értesülés?
okt. 20. 15:43
12-es vagyok. Honnan veszitek hogy MP meleg lenne? Abszolút nem az, total hetero és olyan kisugárzása is van.
okt. 20. 16:38
MP nem meleg, bármennyire erőlködsz. Eheted a hócipőd.
okt. 20. 17:24
Nekem is nagy étvágyam van, nemcsak MP-nek. Főleg, ha éhes vagyok.
Ma például húslevest ettem, majd főtt húst tormával, majd rántott sertéshúst főtt burgonyával.
okt. 20. 18:38
hungaroboy látja a lényeget, szerintem is Magyar P. lejáratására születnek itt ezek a napi rendszerességű kérdések.
okt. 20. 20:26
Adja Isten, hogy valasszatok meg :D Akkor fogtok s.zopni Magyarok!!!!!
okt. 20. 20:28
12-es vagyok. Mégis hogy várjátok el tőle? Ez az ember a Fideszben szocializálódott, az elmúlt 20-30 évben, az az ideológia ami a Fideszt jellemzi azzal azonosul. Az elmúlt 14 évben végig velük volt. Pride témát kerüli, és ahogy írtam nem támogatták azt a jelöltet, mert kiderült róla hogy meleg. Az MP támogatói azok az álszent melegek, akik kiállnak a Fidesz mellett, de sírnak a homofóbia miatt? Higgyjétek el, van ilyen.
okt. 20. 21:43
Kapcsolódó kérdések: