Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most azért mert javában meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most azért mert javában meleg barátaim vannak, ezért kevésbé vagyok hetero? Csak mert a melegek általában sokkal empatikusabbak, és nem a szemétdomb királyait játszák, hanem a másikkal nagyon emberiek és kedvesek.18f

Figyelt kérdés
csak emiatt barátkozom szívesebben melegekkel, de én hetero vagyok, annak ellenére is hogy még nem voltam lánnyal. de egyik meleg barátomat sem kívánom. A maszkulin vonások nagyon taszítóak szexuáliss értelemben.
2017. febr. 20. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. :)
2017. febr. 20. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a férfi viselkedés alapjában véve az, hogy a szemétdombi királyok akarunk lenni, versengeni a többi férfival, legyőzni őket. Erre vagyunk programozva. Az empatikusság nem az erősségünk, és nincs is rá szükségünk.

De amúgy nincs azzal semmi baj, te kicsit ilyen feminin lelki világú férfi vagy, akinek fontos az empátia, ennyi.

Azokkal barátkozz, akikkel jól érzed magad, oszt' kész, ki nem sz***rja le, hogy ki mit gondol.

Amúgy én se illek bele az átlagos férfi társaságba, mert én ugyan nem vagyok egy érzelgős, emocionális fajta, nem igénylem az ilyesmit, viszont kiszabott szánalmasnak tartom, ahogy a szemétdombi király pozícióért verseng a sok gyökér, arcoskodnak, promozzák magukat, hogy ki a f***szább gyerek. De az emós vonalon mozgó emberek között se érzem jól magam, se az érzelmes férfiak, se az érzelmes nők között, mert idegesít a sok érzelgősködés is.

Szóval én ilyen magányos farkas vagyok, sehol se találom meg a számomra ideális társaságot, legfeljebb csak kis ideig. De teszek rá, hogy ki mit gondol rólam, hogy miféle freaknek tartanak.

2017. febr. 20. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha olyan nagyon biztos lennel ebbe nem kerdezted volna meg vadidegenektol...

Ha nem kerdezned meg akk azt mondanam h tuti nem vagy homokos.

2017. febr. 20. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a fene köze van a te szexuális orientációdnak a barátaid szexuális orientációjához? Szerinted a meleg barátaid kevésbé melegek azért, mert veled, egy heteróval barátkoznak?
2017. febr. 21. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!