Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Minek tekintsem magam, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek tekintsem magam, hogy pénzért ezt tettem? Mennyire elítélendő?

Figyelt kérdés

Romeon akárki ajánlott pénzt szexért mindenkit leráztam mindig. Soha nem mentem bele egyikbe sem.

Páran pedig akartak összeélvezett boxert, zoknit venni tőlem pénzért, de őket is mind elküldtem.

A múlt héten viszont valaki használt boxerért és cipőért elég nagy pénzt ajánlott, legalábbis egy egyetemistának tényleg nagyot.

Megcsináltam és elküldtem.

Nem egy városban lakunk, de egy megyében és az arcképem is látta, ami az én ostobaságom volt. Ettől a legrosszabb.

Nagyon rosszul érzem magam.

Néha úgy, hogy egy k.... vagyok.

De azért más mint pénzért szexelni, ugye?

okt. 14. 11:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk ha megvan a képed neki, van rá esély hogy meg tud keresni téged a neten. Tagadni meg nem igazán tudod, mert az ilyen kattos emberek simán lefényképezik a beszélgetéseket is 😃 Hiába törölted magad romeon, ő neki még mutatja a beszélgetést.

Amúgy sajnos tényleg így van, én múltkor egy szimpla élő kamerás weboldalon nézelődtem, és nagyon meg tetszett egy pasi, csináltam egy sima képernyőmentést róla és pikkpakk megtaláltam őt Facebookon a legegyszerűbb módszerekkel. 😀 A valódi nevével. Nem jelölgettem meg ilyenek, csak kíváncsi voltam, hogy vannak e még képek róla, mert nagyon szép volt. 😊

okt. 17. 03:02
 22/25 Senior Séf ***** válasza:
73%

Egyetem első évében idegen városban, szállás és munka és pénz nélkül öregedő hölgynél laktam. Pénzt nem, csak kosztot-kvártélyt kaptam. Ennek majd' 50 éve, de ma sem szívesen emlékszem erre az időre. Egyetlen szempontból jó csupán, hogy még jobban tudom becsülni asszonykámat, akinek most korántsem olyan hervatag bájai vannak, mint elvirágzott Elvirának - ahogy akkor hívtam szállásadómat - voltak.

Szóval van az úgy, hogy meg kell alkudnunk az ördöggel.

okt. 17. 19:24
 23/25 Senior Séf ***** válasza:
73%
A francba! Bocs a figyelmetlenségért, most látom a kategóriát.
okt. 17. 19:26
 24/25 anonim ***** válasza:

Boxer mennyire volt "használt"?

Volt valami külön kérés azzal kapcsolatban?

okt. 19. 16:47
 25/25 A kérdező kommentje:

Egy napig hordtam és utána vertem bele ennyi.

Márka nélküli volt amúgy.

Nem tudom reális e de ennyit nem ajánlott még senki.

Azt is írta a boxer maga nem számít csak én.

Amúgy már kevésbé érzem magam rosszul csak az arcom ne látta volna akkor túl élem.

okt. 20. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!