Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek tekintsem magam, hogy pénzért ezt tettem? Mennyire elítélendő?
Romeon akárki ajánlott pénzt szexért mindenkit leráztam mindig. Soha nem mentem bele egyikbe sem.
Páran pedig akartak összeélvezett boxert, zoknit venni tőlem pénzért, de őket is mind elküldtem.
A múlt héten viszont valaki használt boxerért és cipőért elég nagy pénzt ajánlott, legalábbis egy egyetemistának tényleg nagyot.
Megcsináltam és elküldtem.
Nem egy városban lakunk, de egy megyében és az arcképem is látta, ami az én ostobaságom volt. Ettől a legrosszabb.
Nagyon rosszul érzem magam.
Néha úgy, hogy egy k.... vagyok.
De azért más mint pénzért szexelni, ugye?
Én azt mondom, hogyha abban a pillanatban, helyzetben ezt jónak láttad, akkor utólag ne rágódj rajta. Ha lenne ilyen ujra, és a lelkiismereted azt mondja, hogy: ne! - akkor az a helyes.
Név nélkül, minden nélkül, mennyit fizetett amúgy?
30 ezret plusz foxpost ára.
És itt a másik baj, hogy előre kértem előleget a szállítási díj miatt meg amúgy is, szóval az otp junior számlaszámom is tudja, igaz azzal semmit sem tud kezdeni.
Sokan ajánlottak már pénzt, de csak össze élvezett cuccért ennyit még nem ezért mentem bele.
A valódi nevem stb nem tudja, csak a képem látta ami nagyon zavar.
Meg amúgy is lelkiismeretfurdalásom van.
Ne legyen miatta lelkiismeret furdalásod.
Ezen nincs mit szégyelni
Használt cipő, alsógatya
Nem a kukába dobtad 🤷♂️és
Onnan is kiszedhette volna
Legalább így jól jártál.
Köszi
Itt ugye 2 dologról is szó van.
Látta az arcom. Ez a rosszabb. Igaz le fogom tagadni úgyis ha bármi lenne.
Meg az hogy milyen ez.
Egyébként nem tudom kinek ér meg ez ennyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!