Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek elítélendő vagy visszataszító ha a fiú akivel ismerkedtek szexelt már 2 pasival egyszerre?
Értékelném a korrektséget, meg is köszönném, mert legalább előre elmondod,és nem utólag kell rájönni...Esetleg úgy, hogy ez is - az is ránk köszönne az utcán /megtörtént/.
De sajnos, nem tudnék bízni, mert valószínű, hogy az igényeid más és több, mint amit esetleg egy monogám kapcsolat elbírna.
Az a srác is szimpatikus volt,aranyos,akivel megtörtént,hogy szembe jövet sokan köszöntek...rákérdeztem, és utólag,kb egy hónap után mondta el,hogy többször is volt többesben, mindenféle korosztállyal.
Én /sajnos/ elég konzervatív vagyok és ezt nem tudtam tudomásul venni,szép de határozott elköszönés lett a vége..
8
De mire megy a korrektségével, ha valaki emiatt köszön el tőle? Ráadásul ha pont olyan, akivel nagyon szeretne összejönni a kérdező? Szóval érted, ez ilyen 22-es csapdája. Ha őszinte, akkor lehet, hogy emiatt nem jön össze neki, mert nem tudhatja előre, hogy kinél fér bele a dolog és kinél nem. Ha meg nem őszinte, akkor meg eleve elhallgatással indul a kapcsolat, ami esetleg később okozhat kínos szituációkat, meglepetéseket a másik félnek. Nincs jó megoldás.
40felett nincs az a meleg férfi aki nem próbálta volna ki.
36évesen már meg se kérdeztem ilyet randin vagy később mindenki kipróbálta. Kivétel én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!