Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, titeket is szokot zavarni más férfiak hangja?
Figyelt kérdés
Valahogy kétfajta hangot nem szeretek: aki nagyon affektál, és rájátszik, illetve a nagyon mély, durvan maszkulin hangot, akiknél érződik, hogy nem mutált rendesen, s nem alakult ki szép hangja. Valahogy hiába igényes egy férfi, hiába néz ki jól, nekem ez is egy szempont volt, amikor párt kerestem.okt. 8. 13:06
1/5 anonim válasza:
A nagyon vékony és affektáló hang az ami irritál, de ennyi!
2/5 anonim válasza:
Engem a nyivákoló, afekktáló nyávogó buzerátorok hangja szokott idegesíteni.
3/5 anonim válasza:
A cincogó,nyávogó, affektáló hang és mellé még az is,ha igénytelen és kulturálatlan a beszédje.
Gondolok itt a szupcsi,kapcsi,bebbi,édeske, nem mondod,mindent is, vau,stb ,mai töltelékszavakra.
Ilyen férfiakkal nem kezdek el ismerkedni sem. Nekem az ilyen emberek zajártalom kategóriában vannak.
4/5 anonim válasza:
Engem az zavar ha valaki hangja b.zis. Mármint nem maga a hangja ugye, hanem ahogyan beszél. Ha akár egy minimális ilyet is hallok valakitől az azonnal off, sajnálom, de nem bírom ://///
5/5 anonim válasza:
Titeket, nőagyúak nem az affektálás zavar, hanem az agyatokat elöntő sárga iszonyat, amikor szembesültök vele, hogy a kiszemelt férfiban is egy ugyanolyan nőagyú lakozik. Még a végén átlátna egyik a másikon, na az kéne még...
Egy igazi férfit - még ha nem is a homokóra formára izgul - pont nem zavarja, ha az oltalmazandó fél lányos. A maszkulinitás annál inkább. Ha ez nem így lenne, nézegethetnétek egymást ti is mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!