Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem szeretik a biszexeket?
Figyelt kérdés
Sokszor látom grinderen, hogy bi-k ne írjanakokt. 7. 16:50
2/29 anonim válasza:
Azért,mert ők melegek, és nem biszexek.
3/29 anonim válasza:
Én meleg vagyok,és nem nem szeretem a biszexeket,csak nekem az nem elég ami a biszexek nagy részének kell.kizárólag a fizikai kielégülés amit igényelnek és érzelem nuku.plusz hazamennek anyucihoz.
4/29 anonim válasza:
Ott a pont a 4-esnél. Gondolom ő is, ahogy sokan kapcsolatra vágyunk, amit egy biszex nem tud vagy nem is akar megadni.
Elélvez és uccu haza, jó férjet és jó apát játszani.Inkább egyedül,mint egy biszex férfi !
5/29 anonim válasza:
Szexre jók, párkapcsolatra nem. Meg a fene sem akar bújkálni, nehogy meglássa valamelyik ismerőse.
6/29 anonim válasza:
Biszex es biszex kozott is rengeteg a kulonbseg. En pl kapcsolatban vagyok egy sraccal es alapbol sracokkal szexeltem elotte is, de voltam lannyal is es most is van neha h megtetszik az utcan. Sok meleg ennyivel ervel: a biszexek felrekurnak. Ja mert a melegek nem....
7/29 anonim válasza:
7es ha még lehet tudni milyen kapcsolatban vagy egy sráccal.?
8/29 anonim válasza:
Párkapcsolatban, masfél éve. Raadasul tavkapcsolat, 500 km tavolsaggal. Sosem csaltam meg.
9/29 anonim válasza:
Nekem nincs bajom velük.
Beszélgetek velük, de a találkozót nem hozom fel mert olyankor eltűnnek.
10/29 anonim válasza:
Mert aki komolyat keres, az nem bízik egy biszexben mert ki tudja mikor jön éppen a “p*ncis” időszaka… ezzel én is így vagyok, ha kapcsolatot keresnék én is kiírnám ezt hogy bi-k ne írjanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!