Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért nem szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért nem szeretik a biszexeket?

Figyelt kérdés
Sokszor látom grinderen, hogy bi-k ne írjanak

okt. 7. 16:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

"melegséget választani"

Neked baromira fogalmad sincs a melegségről.

okt. 10. 15:36
 22/29 anonim ***** válasza:
41%

"lehet felnőtként is a melegséget választani."

Te jó ég...

Választani?!?

Miért van még olyan aki ezt gondolja? Szerintem ilyet csak egy biszex gondolhat! Mégis mit gondolsz miért választaná a melegséget valaki? Sokakat kirekesztettek, megvertek, kidobtak, kirúgtak, kitagadtak, elektrosokkal kezeltettek, esetleg kivégeztek a melegség miatt.

okt. 10. 15:40
 23/29 anonim ***** válasza:
28%
Nem szó szerint leül valaki és ezt választja, hanem heteroként kezdi és idővel nyit a melegség felé, majd marad annál. Sok példa van erre. Kettőt is tudok.
okt. 10. 15:47
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Nem szó szerint leül valaki és ezt választja, hanem heteroként kezdi és idővel nyit a melegség felé, majd marad annál. Sok példa van erre. Kettőt is tudok."

Tehát akkor nem is választja ezt, hanem egy akaratlan változáson megy át az agya aminek végén már csak a saját neme iránt tud érdeklődni, a másik nemhez pedig képtelen lesz vonzódni. De akkor miért írtad azt, hogy "lehet felnőtként is a melegséget választani" ? Legalább ne írj félreérthetően és válogasd meg a szavaidat. Ne legyen már luxus ez.

okt. 10. 15:53
 25/29 anonim ***** válasza:
64%
Oké. Jogos.
okt. 10. 15:55
 26/29 anonim ***** válasza:
69%

17-es!

Sztem ne magyarázd, meg hogy én mi vagyok, azt gondolom, hogy én jobban tudom. Kiskorom ota tudom magamrol en is, hogy a fiuk erdekelnek, de mivel tudtam, hogy ez nem "normalis" es a kornyezetemtol is bantast kaptam emiatt, igy bazartam es elnyomtam magamban. Probaltam, heterokent elni, es lett baratnom. Akkor heteronak tartottam magam, szimplan csak azert, mert nem akartam szembenezni az igazsaggal, es elfogadni a tenyt. Sok ido es harc kellett hozza, hogy elobujjak, es most boldog, kiegyensulyozott, meleg ember legyek. Nekem erre 27 eves koromig kellett varnom. Van aki 50 eves koraig var, vagy meg tobb. Es, igen addig lehet elfojtott melegkent, hetero eletet elni, es nevezheted magadnak biszexnek, kivancsi heteronak...stb. stb., ahogyan en is tettem. Egy darabig. Most mar tudom, hogy meleg vagyok es voltam mindig is.

okt. 10. 18:04
 27/29 anonim ***** válasza:
57%
Érdekes hogy a homoszexuális társadalom elvárja hogy ne általánosítsák, diszkriminálják őket de amikor nekik kellene ugyanígy tenni akkor pont ugyanúgy viselkednek mint azok akiket homofóboznak. Jelen esetben a biszexuálisokkal szemben. Úgy gondolom ez mindent elmond mennyire egy álszent kétszínű világban élünk. Itt a kommentetelők kijelentik hogy a biszexek ilyenek meg olyanok, közben meg fel vannak háborodva ha egy kalap alá veszik őket másokkal.
okt. 11. 08:10
 28/29 anonim ***** válasza:
61%
27) melegként egyetértek. Egyébként is jobban bírom az átlag heterókat mint az átlag melegeket
okt. 11. 10:17
 29/29 anonim ***** válasza:
58%

"Érdekes hogy a homoszexuális társadalom elvárja hogy ne általánosítsák, diszkriminálják őket de amikor nekik kellene ugyanígy tenni akkor pont ugyanúgy viselkednek mint azok akiket homofóboznak. Jelen esetben a biszexuálisokkal szemben. Úgy gondolom ez mindent elmond mennyire egy álszent kétszínű világban élünk. Itt a kommentetelők kijelentik hogy a biszexek ilyenek meg olyanok, közben meg fel vannak háborodva ha egy kalap alá veszik őket másokkal."

Talán mert megtapasztalták milyen amikor velük vannak? Egyébként elég óvatosan fogalmaztak itt. Ha megfigyeled a válaszokat, akkor olyanokat lehet olvasni, hogy (idézem):

"...a biszexek nagy részének... "

"...de sok bi srácnál észrevettem..."

Tehát nem azt mondták, hogy mindegyik ilyen-olyan, hanem azt, hogy >> sokan << ilyenek közülük. Ez pedig nagy különbség. Nem tudom mi bennük a kifogásolnivaló.

Én nem úgy látom azt, hogy pont úgy viselkednek mint a homofóbok. Elég hülyének kell lenni, hogy valaki ezt higgye. A melegek nem mondogatják, hogy a biszexeket meg kell verni, dunába kell lőni, ki kell rúgni a munkahelyről, ki kell tagadni őket, hanem csak azt, hogy ha párkapcsolatot akarnak akkor nem velük próbálkoznának a sok korábbi rossz tapasztalatuk miatt és egyszerűen csak el akarják kerülni őket, mert nem akarnak kockáztatni.

Az ilyen hasonló dolgok pedig nem csak a melegekre vonatkoznak, hanem mindenkire. Aki pedig ezt tagadja az hazudik. Például tudjuk azt, hogy a romák közül is sok rendes van, de ha 100-ból 94-be nem tudnak megbízni, akkor nem érdekes az, hogy van 6 kivétel a 100-ból, szinte mindenki saját maga biztonsága érdekében elkerüli az összeset akit nem ismer közülük. Ez pont ugyanígy működik itt. Ha nem lenne olyan gyakori, hogy a biszexek a saját nemükkel csak szexelni akarnak, párkapcsolatot pedig nem, akkor nem lenne ilyen a helyzet.

okt. 11. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!