Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem szeretik a biszexeket?
Akárki, akármit mond, vagy védi a biszexuális pasikat: tisztelem őket mint embert, mint egyéniségeket az életben. DE! nem lehet őket komolyan venni kapcsolat, ismerkedés téren akármivel is próbálkoznak. Aki meg bivel van 'kapcsolatban' még ha nem is mondja ki, de retteg attól mikor kerül lapátra homoszex létére.
Velük csak szex és más semmi!
Üdv: 26F-meleg
okt. 8. 15:42
Melegeknel sem szabad bizni
okt. 8. 17:03
Én ismerkedek melegekkel és biszexekkel is, nem diszkriminálok, de sok bi srácnál észrevettem hogy arra jók a srácok hogy kielégítsék a titkolt vágyaikat, amúgy meg amit szívesebben mutatnak kifelé az egy “normális”, heteró élet. Nem merik sokan felvállalni, hogy a srácok is bejönnek nekik. De nagyon sok kivétel is van ez alól.
okt. 9. 00:31
èn azt gondolom - és ezért most kövezzetek meg- hogy a biszexek többsége nem is biszex, hanem olyan meleg, aki nem meri magát nyilvánosa felvállalni, és kettös életet él. Ha olyan helyzetbe kerülne, hogy nem lenne semmi következménye a coming out-jának, akkor többé szóba sem állna nökkel. Nyilván ez nem általános, és vannak biszexek, akik nyilvánosan biszexek, de én ilyennel még nem találkoztam. Nekem, aki binek vallotta magát, az mind-mind diszkréten és titokban keresett pasit szexre.
okt. 10. 11:20
14) szerintem egy meleg undorodik egy nőtől. Én szexeltem nővel, el is mentem benne. Mostanság nem mondanám, hogy érdekelnek nők, néha meglátok egy-egy szebb hölgyet, de kapcsolatban vagyok amúgy is egy férfival.
okt. 10. 14:12
Sztem ez tulazas, hogy undorodik. Nekem 3 évig volt barátnöm, mielött coming out-oltam, élveztem a szexet is meg minden. Mindig is éreztem, hogy vonzanak a pasik, de elnyomtam magamban. Sok családos ember látja be 40-50 év felett, hogy meleg. Nem undorokdok a nöktöl, de már eszembe nem jutna ismerkedni velük, pláne nem szexelni.
okt. 10. 14:23
Aki meleg, az annak is született. Akinek barátnője volt, pláne élvezte is a szexet, vagy éppen középkorúként "jön rá", hogy meleg, az biszex és mindig is az volt.
Minket melegeket már kiskorunktól a fiúk érdekelnek. Bámuljuk őket, furán érezzük magunkat, bár még nem értjük, nem tudjuk megmagyarázni, hogy mi is a helyzet velünk.
okt. 10. 15:04
17#
A magad nevében beszélj. Sokféle felismerés/út létezik a meleg világban. A traumától kezdve.. a ráuntam a nőkig, és olyan is mint a tiéd.
okt. 10. 15:09
"a ráuntam a nőkig"
Neked fogalmad sincs a melegségről.
okt. 10. 15:19
Te pedig magadból indulsz ki. Nyisd ki a szemed és rájössz lehet felnőtként is a melegséget választani.
okt. 10. 15:30
További kérdések: