Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszed te is Magyar Péter ígéreteit?
Figyelt kérdés
Ma jöttem haza a vonaton és két 20 évesforma gay boy azt dumálták, hogy ő azért szavaznak majd Magyarra, mert bevezeti a melegházasságot. Én ledöbbentem, hogy milyen naivak... Tuti nem fog nekik ilyesmit bevezetni, csak a szavazatuk kell nekik, hisz a vak is látja, hogy Magyar milyen manipulatív nárci..szept. 23. 14:55
21/24 anonim 

válasza:

Senki ígéreteit nem hiszem el. Főleg egy politikusét, aki hazugságokból él (méghozzá k. jól) . Majd ha kézzelfogható eredményt látok, ha azt látom, hogy értem is tesz valamit, akkor igen.
22/24 anonim 

válasza:

Magyar Péter is egy a sok politikus közül. Ha mozog a szája, vagy eszik, vagy hazudik, esetleg ígér különböző dolgokat, amelyeket vagy megvalósít, ha hatalomra kerül, vagy a feledés homályába merül. Magyarországon egyébként se a melegházasság a legnagyobb probléma. Bejegyzeett élettársi viszon létesíthető, ami néhány kisebb, nagyobb dolog kivételével már majdnem házasság.
23/24 anonim 

válasza:

Elég baj, hogy MP is belecsúszott ezekbe a populista témákba. Melegházasság... hol vagyunk még ettől? Persze, napirendre kerülhet a kérdés, kerüljön is, de talán vannak egyéb prioritások is. Nem sorolom fel, ez mindenkinek szubjektív, de szerintem nagyjából érezzük, hogy nem ezek az ország legégetőbb problémái jelenleg és még sokáig.
24/24 anonim 

válasza:

Az a lényeg, hogy a jelenlegi qrmány már annyira túlérett, hogy ránk is rohadt, ezért mindenáron mennie kell. A többiek már bizonyítottak az elmúlt évtizedben, úgyhogy jelenleg a Tiszán a sor... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!