Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszed te is Magyar Péter ígéreteit?
Figyelt kérdés
Ma jöttem haza a vonaton és két 20 évesforma gay boy azt dumálták, hogy ő azért szavaznak majd Magyarra, mert bevezeti a melegházasságot. Én ledöbbentem, hogy milyen naivak... Tuti nem fog nekik ilyesmit bevezetni, csak a szavazatuk kell nekik, hisz a vak is látja, hogy Magyar milyen manipulatív nárci..szept. 23. 14:55
21/23 anonim válasza:
Senki ígéreteit nem hiszem el. Főleg egy politikusét, aki hazugságokból él (méghozzá k. jól) . Majd ha kézzelfogható eredményt látok, ha azt látom, hogy értem is tesz valamit, akkor igen.
22/23 anonim válasza:
Magyar Péter is egy a sok politikus közül. Ha mozog a szája, vagy eszik, vagy hazudik, esetleg ígér különböző dolgokat, amelyeket vagy megvalósít, ha hatalomra kerül, vagy a feledés homályába merül. Magyarországon egyébként se a melegházasság a legnagyobb probléma. Bejegyzeett élettársi viszon létesíthető, ami néhány kisebb, nagyobb dolog kivételével már majdnem házasság.
23/23 anonim válasza:
Elég baj, hogy MP is belecsúszott ezekbe a populista témákba. Melegházasság... hol vagyunk még ettől? Persze, napirendre kerülhet a kérdés, kerüljön is, de talán vannak egyéb prioritások is. Nem sorolom fel, ez mindenkinek szubjektív, de szerintem nagyjából érezzük, hogy nem ezek az ország legégetőbb problémái jelenleg és még sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!