Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszed te is Magyar Péter ígéreteit?
Figyelt kérdés
Ma jöttem haza a vonaton és két 20 évesforma gay boy azt dumálták, hogy ő azért szavaznak majd Magyarra, mert bevezeti a melegházasságot. Én ledöbbentem, hogy milyen naivak... Tuti nem fog nekik ilyesmit bevezetni, csak a szavazatuk kell nekik, hisz a vak is látja, hogy Magyar milyen manipulatív nárci..szept. 23. 14:55
11/23 anonim válasza:
Ez egy nagyon jól sikerült troll kérdés.(sicc)
Arra inspirál, hogy szidjuk Pétert és mellette még lehet a melegeket is.
13/23 anonim válasza:
Mondjuk azt hallani, hogy MP kétkapuzik, szóval nem lenne meglepő.
14/23 anonim válasza:
Nem hiszem el, ennek ellenére megszavazom. Ha ő a szög a fidesz koporsójába akkor be kell verni tövig.
15/23 anonim válasza:
"kétkapuzik"
lassan már valóban nem találni olyan dolgot, amivel ne vádolta volna meg, ezalatt a pár hónap alatt a Rogán művek.
Idáig egyik se jött be, reméljük így marad.
16/23 anonim válasza:
Vak is látja... Aha, persze! Vak azt lát, amit látni akar. Felelőtlenül dobálózik ezzel mindenki. Mondom "szakértőként". Inkább az nárci, aki vakon dobálózik ezzel.
17/23 anonim válasza:
Ettől függetlenül ez valóban nem ilyen egyszerű, hogy ezt csak így beígérje.
18/23 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek veled, kérdező! Én is sokszor csodálkozom, hogy mennyire elhisznek emberek bármit, amit mond. Még rendesen te érzed magad hülyének, ha te nem iszod automatikusan minden ígéretét. Nem tudom, ez miben különb más pártok szektás szavazói mentalitásától. Egyébként meg tényleg nem hallottam még erről, hogy ilyet ígért volna, szóval a 2 srác nem is tudom honnan szedte :D
19/23 anonim válasza:
Majd azt a parlament eldönti egyszer. De jelenleg sokkal több sürgetőbb probléma van az országban. Gazdasági helyzet, lemaradás, infrastruktúra állapota, oktatás, egészségügy rendbetétele, akkor a képzett munkaerő visszacsábítása, normális fizetések kiküzdése. Amíg ezek nincsenek, teljesen mindegy h lehet e házasodni vagy sem. A nagy átlagot amúgy sem ezek a kérdések érdeklik. S ezt mint meleg mondom, akinek párkapcsolata van.
20/23 anonim válasza:
"2 srác nem is tudom honnan szedte"
fentebb már leírtam: fake news
Kitaláció, dupla szándék, szidjuk Pétert és a melegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!