Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön be a melegeknek Magyar Péter? Furi, hogy sok csaj és pasi is odavan érte egyszerre.
Figyelt kérdés
szept. 20. 23:36
A kérdező szavazást indított:
Kinézet
Kisugárzás
Tökös
Domináns
Határozott
Kisfiús
Intelligens
Nem tudom
21 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nekem nem jön be, irritál minden aspektusból.
2/12 anonim válasza:
Szerintem amiatt mert a legtöbb férfi,főleg a melegeknél lepukkan 30 felett (elhízás, kopaszodás stb), ő pedig 40 felett is egész jól néz ki. Elég szétnézni társkeresőkön milyen pasikat dob be ha felviszed a korhatárt, és érthető lesz xdd
3/12 A kérdező kommentje:
Valóban. Inkább 30-nak néz ki. Valaki írta, hogy látta fecskében nyáron és hát mindenhol rendben van.
szept. 21. 06:55
5/12 anonim válasza:
nem mondanám tipik 30-asnak az ősz haja miatt, de tény, hogy jól tartja magát, de szerintem jó a genetikája, meg némileg tesz is érte
6/12 anonim válasza:
Talán az aktívoknak tetszik, bár ritka a vonzó 40 feletti passzív, talán ezért.
Érdekes, hogy a nőknek bejön, mert a nőknek inkább a macsósabb melegek jönnek be, mint Ricky Martin.
De alapjáraton ritka, ha egy politikus nem lesz egy dagadék 40 felett, a többség a jólétet a pénzben méri csak.
Sokan talán ezért is szimpatizálnak vele.
Én pl, ha felszínes, ha nem, nem szavaznék kövér emberre, mert egyfajta igénytelenségnek tartom, az élethez való abszurd hozzáállás, ha csak az fontos valakinek milyen házban lakik, milyen autója van, milyen ruhája.
Engem ilyenek ne képviseljenek!
Akinek jó a külseje, annak fontos a szabadidő, hobbi!
7/12 A kérdező kommentje:
6-os na ha valamiben biztos vagyok, akkor az az, hogy MP aktív lenne, ha a pasik érdekelnék
szept. 21. 12:18
8/12 anonim válasza:
Miért gondolod kérdező azt, hogy ez a melegekre általában igaz lenne? Nekem például nem jön be és biztos vagyok abban, hogy rajtam kívűl sok másnak sem. A heterókra sem lehet csak úgy ráhúzni egy ehhez fogható általánosító dolgot.
9/12 anonim válasza:
Jóllakott TSZ-elnökökhöz és harcsabajszú kőkorszaki bunkókhoz képest egy maiak számára nagyságrendekkel értelmezhetőbb figura. Persze még mindig k.va messze elmaradva attól, ahogy egy mai gyerek kinéz... meg akikre én szépfiú címszó alatt ránézek.
10/12 anonim válasza:
Az átlag férfi magyar politikushoz képest valóban egész jól néz ki. De nekem nem az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!